MY SKIN

Käytän ihan äärettömän vähän iholle YHTÄÄN MITÄÄN. Päivittäin en voi sanoa käyttäväni mitään. Oon ns. "tarpeen mukaan käyttäjä". Vartalolle käytän nykyään tyttömäisen suloisia, "I love..." -tuotteita. Suihkusaippua, ja vartalovoide. Rasvailtua tulee aika harvoin, mutta toisinaan esimerkiks jalat kaipaa kosteuttamista. Siihen vartalovoiteesta on oiva apu. Tuoksu on ihana, ja imeytyy tarpeeksi nopeasti. Myönnän, että rasvaan harvoin ihan sen vuoksi, etten pidä voiteiden "rasvaisesta tunteesta".Mun kasvot ei rasitu erityisesti mistään, kun en harrasta mitään meikkivoiteita, puutereita, tai peitepuikkoja. 

Puhdistan kasvoja tarpeen mukaan Dermosilin kasvovedellä, ja rasvaan Dermon rasvalla, joka kosteuttaa hyvin, ja raikkaasti, -ilman rasvaista tunnetta iholla. Suosittelen kokeilemaan nuorelle iholle :)


2 kommenttia:

  1. Tee postaus suSta ja nykyisestä poikaystävästäs!! Miten tapasitte, mistä pidät hänessä ymsyms!!!! Olis niin kiva luke :)

    VastaaPoista
  2. Vitsit noi "I love.." tuotteiden purkit on niin syötävän hyvännäkösiä!! Halusit uutta luettavaa, niin jos jaksat,käy toki tutustumassa http://aurooraamurusko.blogspot.fi/ mun blogiin.:) T.Auroora/ Auroora Aamurusko

    VastaaPoista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !