CAKE

Jouluvalojen johdot on selvitetty solmuista, ja koristeita ripusteltu sinne tänne. Kuusta ei meille enää tule, kun Samilla on sen verran allergiaa, ettei viitsi toista sillä kiusata. Koti pukeutuu jouluun siis muulla tavoin. Myönnettävä on, ettei joulutunnelmaan tarvitse edes virittäytyä valoin ja himmelein väkisin. Vaikka perheeni onkin joulun erillään, -Sami Viitasaaressa, ja minä Äidin kanssa Tampereella, -odotan jollain lailla joulua tosi innoissani.

Tuntuu vihdoin, että kauan kestänyt "lamaantunut lahna"- vaihe on loppumassa. Ei enää pitkiä toimettomia päiviä, vaan elämä rullaa, ja jokainen asia näyttää loksahtavan solakasti paikalleen. Tuntuu hauskalta, kun kaikessa on jälleen säännöllinen vaihtelevuus, joka pitää mielen virkeänä. Liikkuminen tuo jälleen iloa. Rangan ongelmat enää hidastavat, -ne eivät pysäytä minua. Kun vielä treeniä uudisteltaisiin, ja saisi sen ottamaan tuttuun tapaan tuulta siipien alle, olisi kaikki kohdallaan.


Olemme koko kuluneen viikon mättäneet herkkuja suihimme, minkä ehdimme. Pidimme herkkulakosta väliviikon, ja juhlimme 21v synttäreitäni, ja muita juhlinnan arvoisia asioita hiljalleen viikon aikana. Muffineita, kakkua, sipsiä, pizzaa, hampurilaisia, karkkia, karkkia ja taas karkkia. Hyvin ovat toimineet nämä "sokeriöverit". Treeni-into kasvaa syödessä, -näin ainakin meillä. Uutta saliakin olisi tarkoitus käydä katsomassa. Aikamoisia muitakin muutoksia treenien suhteen on näköpiirissä :)4 kommenttia:

 1. Täydellisiä kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Oi onpas hyvän näkönen kakku ja aian ihanat noi villasukat!! ♥ Muutenkin tykkään tosi paljon tästä sun blogista , ulkoasu on niin ihanan pirteä, jään kyllä mielelläni lukijaksi! :)

  ♥:http://petrajanica.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. wautsi, kivoja kuvia! :)
  http://kseniabetko.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !