MY DAY

Kello herätti 12.00. Aloitin aamuni rauhallisella joulumusiikilla, sekä hyvällä pikkuruisella aamupalalla. Nyt vain on niiin JOULUFIILIS !  "Ehkä jouluna taas lapsi olla saan..."


Klo 13.00 lähdimme myöhäiselle aamulenkille. Lenkillä meni aikaa n. tunnin verran.

Klo 14.15 ehdin blogata maailman pienimmän hetken.

Klo 14.45 taksi odotti ovella, ja lähdimme Tiitiäisen anoppilaan, eli Äitini luokse saunomaan. Äiti oli taiteillut meille lämpimiä voileipiä, joten päivän toinen ruokailukin tuli hoidettua samalla reissulla.

Äiti vei meidät kotiin klo 19.30, ja jatkoin heti bloggaamista. Myöhemmin illalla emme jaksaneet tehdä enää mitään ihmeellistä, joten avasimme tapamme mukaan Netflixin, ennen kuin nukahdimme.


... 2 ...4.00 heräsimme kellon lauluun, ja pinkaisimme salille treenaamaan. Vuorossa oli monipuolista jalkarääkkiä, sekä paljon venyttelyä.

Klo 7.30 saimme treenit tehtyä, ja suunnistimme taitavasti kotiin. Sami mönki takaisin nukkumaan, ja itse jäin keittiöön tekemään pieniä munakkaita ♥ 

Klo 9.00 maissa alkoi ankara piparkakkutalon kokoaminen... Pikeerin teko ja osien liimaaminen...

Pian klo 10.00 sain urakan valmiiksi, ja herättelin Samin syömään.

11.00 aikoihin oli ryhdyttävä joulukalenterin seuraavan luukun tekoon. Ja valmiiksihan se tuli. Kaksi luukkua yhdellä iskulla !
Klo 15.00 aikaan pikkuruisille päiväunille, ruokaa naamaan ja kylpyyn.

Loppuillan
suunnittelin ja kirjoittelin uusia postauksia valmiiksi odottamaan, ja parantelin piparkakkutaloa, sekä kuvasin uusia joulukalenterin luukkuja varastoon tuleville päiville !

Klo 19.30 väsynyt ja kaikkensa antanut tyttöystävä/bloggaaja rojahti sänkyyn tsiigaamaan Salatut Elämät sekä Uusi Päivä.

21.00 alkoi väsy painaa, ja oli aika mennä moikkaamaan Nukkusen Masaa  

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus tämäkin :)

    VastaaPoista
  2. onpas sulla ihanan pirteä blogi :) !

    <3: Jasmin N | http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !