LAZY TUESDAY

Ihana, laiska tiistai  Nautin rauhassa kaakaoni bloggaillen, laahustan suihkuun ja suuntaamme Samin kanssa mökkeilemään. Siellä huomenissa olisi tarkoitus kuvata niin paljon kuin sielu sietää ! Ehkäpä löydämme jopa loistavan pulkkailupaikan  Olen kaivannut mökille jo kauan ja nyt, -juuri ennen opiskeluiden aloittamista on oikea hetki ottaa äkkilähtö luonnon rauhaan ! Siivosin joulun laatikkoon viime yönä 2 aikaan. Ompa sekin vihdoin hoidettu. Kuulisin mielelläni jokaisen kuulumiset, jotka tämän postauksen ovat lukeneet :)

Kommentoi? 


8 kommenttia:

 1. Ihana postaus ! Tänne kuuluu iha kauheeta väsymystä ja kiirettä :/ Mut onneks sun blogi aina piristää !! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihana kuulla, että blogistani on apua ! Tsemppiä kaiken väsyn ja tekemisten keskelle sinne <3

   Poista
 2. Tänne kuuluu koulupäivää, rankkaa kuntopiiriä ja pari tuntia armotonta blogin muokkaamista. Täydellinen iltapala kuitenkin pelasti päivän. Ihana postaus ja toivottavasti tulee onnistuineita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Sielläpä tuntuu ainakin tekemistä riittävän ! Sää oli tänään pulkkailuun ja kuvaamiseen enemmänkin kuin loistava :)

   Poista
 3. Kiitos kysymästä, täällä voidaan hyvin. Uusi viikko on alkanut lasten kanssa ulkoilujen, kerhoilun sekä kaveritreffien merkeissä. Pulkkailtu on, ihanaa kun on lunta!

  Ihana blogi sinulla! Juuri tutustuin ja piti heti klikata lukijaksi :) Tosi raikas ja söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta ! Lapsista on varmasti hauskaa, kun vihdoin on sadellut lunta :) Ja kiitos paljon kehuista. Tervetuloa lukijajoukkoon, toivon että viihdyt <3

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !