ME & YOU

Kesällä 2014 voin vahvan tunteen pohjalta sanoa elämäni muuttuneen tavalla, jota en olisi koskaan osannut odottaa. Olen aikojen alusta uskonut "äkkirakastumiseen" ja aina asiat ovat toimineetkin niin. Aina aiemmin...

Kesää vielä hetki edessäni olin suuren pettymyksen saattelemana päättänyt pysytellä aivan itsekseni vielä pitkään. Vietin lämmintä loppulomaani kesämökkimme rauhassa, Äidin rakastavassa huomassa, jossa usein ennenkin oli särkynyt sydämeni korjattu. "En koskaan enää luota. En koskaan enää rakastu." Sanoin itselleni.

Selasin pinttyneeseen tapaani sosiaalista mediaani, kunnes kirjautuessani sisään eräässä yhteisössä minua tervehti pitkä ja asiallinen viesti häneltä, jota tuolloin en vielä tuntenut lainkaan. Kaikki lähti liikkeelle yhteisestä kiinnostuksen kohteesta. Keskusteltuamme treenaamisesta, menivät asiat jo hieman enemmän henkilökohtaisuuksiin. Huomasin, että minun oli todella hyvä ja rauhallinen olla. Olin oikeutettu kertomaan mielipiteeni ja kokemukseni, kuulumisistani oltiin kiinnostuneita ja kuuluin paikalleni juuri siellä missä olin.

Härkäpäisesti olin päättänyt pysyä kuitenkin päätöksessäni sen suhteen, etten miehiin enää koskaan luottaisi. Pitkiä viestejä vaihdeltiin, lopulta Facebookit ja puhelinnumerotkin. Sydämeni taisi jo hieman sulaa... Jo kolmen päivän päästä Facebook -ystävyydestä sain kuulla ensimmäisen rakkaudentunnustuksen. Omani annoin vasta seuraavan kolmen päivän kuluttua. Salamarakkautta tämä ei ollut, vaan ymmärsin myöhemmin olevani rakastunut. Härkäpäinen päätökseni oli mennyttä.

Suunnittelimme ensimmäisen tapaamisemme erittäin harkiten ja omasta tavastani täysin poiketen sen tapahtuikin todella maltillisesti. Aika yhdessä oli ihanaa ! Yksi viikonloppu tuntui taivaallisen loppumattomalta ja tunsin todella viihtyväni tässä rauhallisessa ja hauskassa herraseurassa. Vaikka olemme alusta asti olleet täysin erilaisia ihmisiä, olemme erittäin sopuisa ja yhteensopiva pari. Ei paniikkia suhteen kestävyydestä eikä epäluuloa luotettavuudesta. Kaikki tämä turvallisuus ja rakkaus vain yhdessä miehessä ja kahden ihmisen suhteessa.

Suhteemme eteni ensitapaamisen jälkeen nopeasti. Kihlojakaan emme jahkailleet, vaan syyskuun tullen tämä sydämeni vienyt polvistui eteeni kertoen, kuinka alusta asti oli tiennyt haluavansa minut. Saman ajatuksen jakaen suostuin kantamaan ylpeänä merkkiä rakkaudestani. Hetkeäkään en kadu, että otin askeleen kohti sellaista, johon aluksi en lainkaan uskonut.

Entä millainen on suhteemme tänään? Tapaamme toisiamme erittäin paljon. Olemme asettaneet omat arkemme yhteen ja etenemme tasapainoisesti kohti suurempia suunnitelmia, kuten yhteistä kotia. Minusta tuntuu vihdoin aivan siltä, että en enää etsi mitään muuta. Tunnen löytäneeni turvani ja hänet, josta voin sanoa, että hänen vierellään olen valmis seisomaan koko elinikäni. Vierelläni on aikuinen, joka jakaa ja rakentaa vankkaa tulevaisuutta kanssani. Vieressäni on hän joka ansaitsee kaiken, joka minulla on antaa.

4 kommenttia:

  1. Tää on ihana postaus! Oon niin romantikko että rakkaustarinoita on ihana lukea ja mitä sitä onnea kätkemään :) ihanaa kevättä teille sinne! t.Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos paljon ihanuus :-) Näinhän se juuri on, se jolla onni on, se onnen esiin tuokoon !

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !