BANAANI - SUKLAA




Leikkaa kuorelliseen banaaniin pieniä suklaapalan kokoisia pystyviiltoja


Upota viiltoihin suklaapalat

Kuumenna uunissa n. 200 asteessa about 10 min.

Tarjoile kinuskikastikkeen ja/tai jäätelöpallon kera

Nauti


6 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä toi BanaaniSuklaa. :) Täytyy kokeilla itsekkin joskus ;)
    www.everyweekwithme.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että innoistuit :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla !

      Poista
  2. Ai että näyttää herkulliselta! Tekisi mieli kyllä nyt jotain banaaniherkkua, yritän vähentää näitä herkun syöntejä mutta eihän se näytä onnistuvan kun törmäilee tällaisiin postauksiin päivittäin:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi ! Tsemppiä taistelussa makeanhimoa vastaan :) Meillä onneksi se menee niin, että minä kokkaan ja Sami syö. Omia leipomuksiaan ei tule oikeastaan maisteltua lainkaan :) Mutta tätä maistoin, ja voin suositella ! Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ei se yksi bansku maailmaa kaada ;)

      Poista
  3. missä vaiheessa kuoret otetaan veke? näyttää kyllä herkulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkua se on kyllä :) Kuoret otetaan pois, kun banaani on tullut uunista. Se onkin ehkä haasteellisin osuus, -varsinkin silloin, jos annoksesta haluaa edes hieman siistin näköisen :D

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !