TEEVINKKIStressi vaivaa. Ja paljon. Olen kärsinyt univaikeuksista jo monta viikkoa kovan stressin vuoksi. Nukahtaa olen saattanut pahimpina öinä vasta aamuviideltä. Unettomuuteen väsähtäneenä päädyin tänään Prisman tee -osastolle, josta ostoskoriin tarttui 3 pakettia alla olevaa teetä. Onko kellään muulla kokemuksia tämän käytöstä? Koetko siitä olleen hyötyä itsellesi? Lets test !


4 kommenttia:

 1. Täällä on toinen stressipesä, viikko menty parin tunnin unilla öisin :( Tänään hain purkin melatoniinia, kuulemma yks parhaimpia apuja nukahtamisongelmiin. Tsemii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne <3 Stressi on kyllä yksi ketku pirulainen ! Itse käytin melatoniinia n. vuosi sitten, mutta en kokenut siitä olleen mitään hyötyä. Toivottavasti sulle tehoaa :)

   Poista
 2. Mullakin vähän stressiä ja uniongelmia :// tänäänkin nukuin pommiin ja koko eka tunti jäi välistä ( näin ei siis tosiaan usein käy mutta nyt jotenkin pääsi käymään :D ) mä en oo koskaan testannut tota teetä itse :) http://neeanatalie.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi :( Niinhän se menee, että ihminen valvoo jos valvottaa, mutta nukkuu kun tarpeeksi väsyttää. Oli sitten koulua tai ei. Kumpa saisikin kehon ja mielen ajastettua niin, että nukkuisi, kun on sen aika :D Lämpimän juonti ennen nukkumaan menoa auttaa ainakin minulle myös jonkin verran ! Toivottavasti nukkumatti ei unohda sua enää jatkossa :)

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !