BLOGIN IDENTITEETTI - OMANI

Asia jonka aiemmin olen jättänyt käytännössä täysin huomiotta, on minun henkilökohtainen blogi-identiteettini. Millainen blogi-identiteettini on? Mitä se haluaa sanoa? Ja miksi sitten en ole jäänyt koskaan pohtimaan asiaa?

En koe omistavani elävästä itsestäni eroavaa "blogi-identiteettiä". Minulla ei ole sellaista. Blogini on paikka, jonne päiväkirjamaisesti puran päivieni tekemisiä ja ajatuksia. Siksipä en hanakasti edes lokeroi tuotoksiani tiettyyn ryhmään. Koen olevani "lifestyle" -bloggaaja, koska kerron blogissa siitä missä, kenen kanssa ja miten elän. Blogini on kanava, joka välittää tapaani olla olemassa. Pystyn puhumaan avoimesti blogissani parisuhteemmekin pulmista, sillä miksi en? Kuuluisiko niitä kenties hävetä? Me emme.

Olen kuullut sanottavan "pyrin pitämään blogini positiivisena paikkana siksi, ettei kukaan jaksaisi lukea valitustani". Niinkö? Ovatko lukijasi sitten oikeasti kiinnostuneita todellisesta sinusta? Eivätkö sekä hyvät että huonot hetket ole osa elettävän ja jaettavan arvoista elämää? Mitä piiloteltavaa on siinä, että maito kaatui aamulla ohi kahvimukin tai että sinä päivänä mikään ei onnistunut suunnitelmien mukaan? Minä uskon tämän kaiken kuuluvan inhimilliseen eloomme täällä, -jokaipäiväiseen elämäämme ja että niin nyt vain tapahtuu toisinaan. Ja niin, eivät lukijatkaan loputtomiin usko elämän olevan pelkästään saippuakuplia ja hattaraa solmittuna pitsinauhoin kauniiksi kokonaisuudeksi. Se, miten blogia mainostetaan, on tärkeä seikka itse sisällön ohella. On turha sanoa kertovansa elävästä elämästä, jos blogiin pääsevät ainoastaan korkokengät ja glitter.

2 kommenttia:

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !