HEI, HEI HELMIKUU !


Jo huomenna ollaan kesää odotellen paremman puolella ! Kevät edistyy, töitä on tullut tehtyä tähän mennessä pian kokonainen kuukausi ja aika on nelistänyt kuin vikkelä piisami. Kuukausi on tuntunut viikolta ja sikäli harmi, sillä mieluiten työskentelisin ikuisuuden samassa paikassa.


Sami yllätti eilen kiireen täyteisen viikon päätteeksi viemällä minut syömään Martinaan ! Siihen päälle sanat "kiitos, että olet olemassa", -olin myyty. Niimpä, kiitos että olet ! Kiitos, että olet minun 

Lähiaikoina on tullut entistäkin enemmän panostettua ruoan terveellisyyteen ja laatuun. Muistithan sinäkin sen olevan yksi suurimmista asioista, josta voit huolehtia edistääksesi terveyttäsi? ;-) Leppoisan suloista viikonlopun jatkoa jokaiselle ruutujen taa, sekä tietysti kovasti tsemppiä viikonlopun jälkeiseen ahertamiseen !

Ps. rakkaat lukijat, -pysykää kuulolla, sillä kevät tuo tullessaan uusia innoittavia asioita ;-)


6 kommenttia:

 1. sulla on täydellinen blogi! ihan huippulaatuisia kuvia ja oiiih fit lehti on tosi hyvä!! :) ♥ sait yhden lukijan lisää :)

  http://neeanatalie.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, voi ei, kiitos paljon Neea <3 ! Ihana kuulla, että liityit mukaan, -sydämellisesti tervetuloa <3

   Poista
 2. Sait juuri uuden lukijan, ihana blogi sulla! :-)
  http://www.keksimonssteri.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana :) Tervetuloa joukkoon ! <3

   Poista
 3. Toi on ihan törkeen hieno toi sun uus banneri! Oon käyny täällä aiemminkin vähän lueskelemassa, mut nyt tää teki kyllä suuren vaikutuksen muhun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii jee ! Ihanaa saada tilapäinen kävijä omaksi lukijaksi :') tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt pitkään <3 !!

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !