MY NEW NIKES


Moikka ihanat lukijani !  Viikko on ollut kiireinen, -aamulla aikaisin ylös, töihin, kotiin, ruoan tekoon, suihkuun ja nukkumaan. Väsymys painaa ihanasti iltaisin. Tietää tehneensä töitä koko päivän !

Eilen eksyimme Samin kanssa Prisman ruokaostosten lomassa lenkkariosastolle, josta löysin ihanat Niket itselleni. Hakusessa on ollut jo kuukausia tummat, käytännölliset lenkkarit, joilla on mukava kävellä. Ei siis suoranaisesti lenkkeilyyn, vaan enemmänkin rentoon olemiseen vapaa-ajalla. Rahansäästöaikeissa jätin kengät kauppaan päättäen, että tulisin hakemaan ne seuraavana päivänä, mikäli vielä edelleen tahtoisin ne. Ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että eilen tarvoimme uudelleen Prismaan hakemaan nuo täydelliset unelmat kotiin. Kengät olivat alennuksessa, joten hintaa ihanuuksille jäi ainoastaan 50e. Empä uskonut alkuunkaan löytäväni seuraavia kenkiäni niin halvalla 

Viikonloppua vietämme rennoissa tunnelmissa, -Samilla on tänään parturi ja huomenna aamulla suuntaamme yhdessä treenaamaan. Aamutreenit ovat tehokas tapa ylläpitää arkirytmiä viikonloppuisinkin. Eipä ole minkään laisia vaikeuksia herätä Maanantaina aikaisin töihin !
2 kommenttia:

  1. Todella upeat Niket ♥ Ja hyvä tuuri kävi tosiaankin kenkien suhteen :) Sulla on muuten todella ihana banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, voiei kiitos ! Olen todella otettu kehuista :') <3

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !