PIENEN PIENET KUULUMISET

Blockfest vai uusi päiväpeite? Viihde vai käytäntö? En olisi uskonut aivan heti valitsevani Blockfest -lippujen sijaan jotain muuta, -onhan kyseinen tapahtuma ollut aivan "must go" jo useamman vuoden ajan. Lopulta kuitenkin rahan säästäminen nousi ratkaisevaksi tekijäksi, liput ovat nimittäin hinnaltaan nousseet melko paljon viime vuodelta. Ja ehkäpä tapaamme Blockfesteillä ensi vuonna jopa parempien esiintyjien parissa, who knows ;-)

Vaikea kuvitella, että jälleen koittaa viikonloppu. Arkipäivät ovat menneet yhdessä silmänräpäyksessä. Meillä ei Samin kanssa ole mitään erityisiä suunnitelmia viikonlopuksi, eli mitä todennäköisimmin käytämme aikamme ainoastaan akkujen lataamiseen, sillä kuluva viikko on ollut henkisesti yllättävän raskas. Tunnen ylipäätään eläväni tällä hetkellä ns. "välitilassa"...odottaen ehkä jotain suurta tapahtuvaksi, ja samalla peläten sen kaiken epäonnistumista. Noh, ihmisen pieni mieli saa varmasti aikaan vaikka minkälaisia aaveita, jos turhanpäiväistä stressiä ja pelkoa ruokkii ahkerasti omalla negatiivisella asenteellaan. Siispä pää pystyyn ja tulta päin !


IMG_2171

2 kommenttia:

  1. blockfest hakee niitä vapaaehtoisia joka kesä, kantsii tsekkaa ku ainakin viime vuonna yks päivä piti tehdä töitä niin sai ilmaiseksi toisen päivän lipun (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seikka tiedossa :) työt eivät vain ole sellaisia, joita pystyisin tekemään. Ja minulla on muutenkin koko kesä töitä, niin ylimääräiseen ei kyllä ole aikaakaan :-)

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !