VAPAAN VIETTO MINUN TYYLILLÄNI

Mitäkö kaikkea puuhailen vapaa-aikanani? Näinä aikoina vapaita jää erittäin vähän, mutta jokaisen mahdollisuuden tullen on minulla omat tavalliset tapani.

Bloggaaminen. Vietän paljon aikaa blogiani katsellen ja miettien uusien tuulien suuntia. Suurimman osan aikaa tuskin edes kirjoitan mitään, -kunhan vain tutkin ja katselen. Jopa useampi tunti vierähtää mukavasti päivittäin tämän harrastuksen parissa, mikäli mahdollisuudet antavat myöden.

Sami. Mitä ikinä keksimmekään yhdessä ollessamme toistemme luona, -tv:n katselua, höpsötystä, keskustelua maailmalla tapahtuneesta sekä ulkoilua.

Kokkaaminen & leipominen. Kaikenlainen ruoanlaitto on lähellä sydäntäni, ja hyödynnän taitojani sekä perus arjessa että vapaa-aikana. Olen oikea leivonnan kiihkomielinen puolustaja ! Rakastan leivosten ulkonäköä sekä uusien reseptien kokeilemista.

Musiikki. Jatkuvasti, aina ja kaikessa. Ilman musiikkia en ole menossa minnekkään. Lempi musiikkiani pauhaa jatkuvalla syötöllä iPhonesta, tietokoneesta tai iPadista.

8 kommenttia:

 1. Ihanan selkeä ulkoasu sulla tässä blogissa, ja muutenkin ihana blogi!
  Hyvä laatuiset ja isot kuvat ovat ihania blogissa ja tekee näyttävämmän näköisen! :)

  VastaaPoista
 2. Todella hauska postausidea, tätä oli kiva lukea :) Ja sun banneri on todella kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti :') Ihana että tykkäät ! <3

   Poista
 3. Mielenkiintonen postaus! Ja mä niin rakastan kaikkia sun ottamia kuvia, koska ne on niin herkullisen värisiä!! <3

  VastaaPoista
 4. Komppaan muita siinä kuinka upeat kuvat sulla onkaan blogissa, wau! Millä kameralla mahdat kuvata? :) itselläni on nikon d3200 ja olisi tarkoitus vaihtaa. :) pidän myös itse tärkeänä sitä että on selkeät ja valoisat sekä värikkäät kuvat, nams. :) oikein ihanaa kevättä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos paljon Heidi <3 Samoin ihanaa kevättä sinne suuntaan :-) Itsekkin järkkärin käyttäjä kyllä, tosin Canonin puolta edustan !

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !