ME SUHTEESSAMME

Päädyin eräänä iltana pohtimaan asioita, joita eniten parisuhteessani arvostan. Meidän suhteemme on päivittäinen vuoristorata, mutta se pitää meidät molemmat elossa. Puhumme avoimesti jokaisesta tuntemuksestamme ja elämme sponttaanisti hetki kerrallaan. Avoimesti keskustellessa on mahdollista loukata ja loukkaantua, mutta niin kauan kuin suoraa puhuminen on kummallekkin OK, on niin kauan myös OK se millainen välisemme suhde on. Vaikka sanottua tuleekin kaikkea - välillä jopa jotain luokatonta, miten koskaan voisit olla vihainen hänelle joka yht' äkkiä vain kömpii viereesi sinua ihailevasti katsellen ja ryhtyy harjaamaan hiuksiasi sanoen 'Sä oot niin ihana' 

Riitelemme harvoin, mutta sitäkin tulisemmin. En voi sanoa, että olisin koskaan oikeasti suuttunut Samille, -olemme vain joistain asioista eri mieltä, kuten elämässä on tavallista tapahtua. Mikäli 'riitelemme', eli keskustelemme kovaäänisesti, se yleensä päättyy molemminpuolisiin kyyneliin ja sovimme asian sodan syttymistäkin nopeammin. Mielipiteiden vaihtomme ei häiritse minua lainkaan, sillä tapahtunut ei koskaan luo epävarmuutta suhteemme kestävyyteen - on pelkästään hyvä toisinaan päästä puhdistamaan arkikiireiden kiristämää ilmaa.

Meillä on samanlaiset arvot sekä elämäntavat - meistä kumpikin kannattaa arjessaan liikuntaa ja puhdasta ruokaa. Siksi elämämme yhteensovittaminen viikonloppuisin on lasten leikkiä. Ei tule tilanteita, joissa toinen lähtee liikkeeseen ja toinen tahtoisi vain jäädä nukkumaan. Teemme paljon asioita yhdessä ja tasapuolisesti erikseen, enkä koe välillämme olevan mitään epäselvää. Suhteemme perustuu luottamukselle ja turvalle, sekä sille tunteelle, ettei ole olemassa suhdettamme liioin horjuttavia tekijöitä. Ensimmäistä kertaa tunnen voivani täysin luottaa jonkun läsnäoloon. Meistä kumpikin rakastaa pyyteettömästi ja koen sen olevan välillämme tekijä, josta kumpikaan meistä ei ole valmis tinkimään. Me olemme onnellisia yhdessä juuri siksi, että rakastamme toisiamme juuri sellaisina kuin olemme !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !