KLARA VAPPEN, BARA VATTEN

Vappu meni että hujahti, mutta johan oli hauskaa ! Tekemistä riitti vaikka kuinka, ja jopa säät olivat osittain puolellamme. Yleensä vietän vapaani ainoastaan oleskellen, mutta vappuviikonloppuna oli ns. "meno päällä", eikä jatkuvan kaupungilla juoksentelunkaan jälkeen väsyttänyt lainkaan - kevätaurinko taitaa tehdä tehtävänsä :-) Suljimme toimiston torstaina jo klo 13.00, joten kotiin päästiin lähtemään ajoissa. Ohjelmassa oli kuitenkin vielä työpäivän päätteeksi fysioterapia, jossa vietin tunnin tehden tiukkaa keskivartalotreeniä. Haimme menomatkalla kaupasta jäätelöt ja nautimme hetken ihanasta ilmasta !

Perjantaina nukuimme luvan kanssa todella pitkään, teimme vohvelibrunssin ja vasta aamupäivän jälkeen suuntasimme kaupungille katselemaan teekkarikastetta sekä vapputoreja. Väkeä oli todella runsaasti liikkeellä, eikä eilen yössä vaeltaneiden poissaoloa huomannut lainkaan. Sanoisin silti, että paljon vähemmän itseni ikäisiä oli liikenteessä kuin eilen. Ihmeteltävää oli vaikka millä mitalla ja kävelimme keskustan päästä päähän useasti, ristiin rastiin. Poikkesimme mm. keskustasta Ratinaan katselemaan hetkeksi Speedwayta, -aivan sattumalta tosin. Tuntien vaelluksen jälkeen Samin vatsaa alkoi ilmeisesti kurnia, sillä n. 16:sta maissa hän ehdotti tarjoavansa minulle vappuaterian jossain hyväksi todetussa ravintolassa - paikaksi valikoitui Martina, ja ruokalistalta nappasimme kumpikin mascarponepihvit, nam, parhautta ! Ravintolasta suunnistimme kotiin lätkää katsomaan - vihdoinkin paras aika vuodesta on alkanut :-) Illalla muutama tv-ohjelma ja nukkumaan.

Lauantailta odotimme vähintäänkin yhtä hyvää ilmaa kuin eilen, mutta odoteltuamme puoleenpäivään päätimme lähteä hakemaan Prismasta mansikoita - ilma ei odottelulla parantuisi. Ja oikeassa olimme, vaikka vietimme tunteja kauppareissun jälkeen kuvaillen ja odotellen eväsretkikelejä, ulkona oli todella kylmä tuuli koko ajan. Hylkäsimme siis eväsretken, sisälläkin oli riittävästi tekemistä. Valmistin ruokaa, tein kakun Samin syntymäpäivän huipennukseksi, sekä siivosimme loppumatonta savottaa keittiössä. Ollessamme toistemme luona, kumpikin meistä osaa kyllä kympin arvoisesti keittiön sotkemisen jalon taidon. Nostin pääni ylös kiireiden viidakosta vasta klo 18.00 maissa, kun havahduin siihen, että ilma oli vihdoin selkeämpi kuin minään tuntina aiemmin.

Tässä sitä nyt ollaan, kirjoittamassa vappupostausta napa jumissa herkuista. Loma on tuntunut kaikeksi onneksi todella pitkältä ja voin jopa pitkästä aikaa sanoa olevani todella latautunut seuraavaa viikkoa ajatellen ! Seuraavassapa teille muutamia otteita meidän vapustamme. Lukuisia kuvia on vielä jäänyt varastoon, mutta katsellaan niitä myöhemmin. Toivottavasti jokaisella teistäkin oli miellyttävä vappu !

IMG_3666 IMG_3668 IMG_3671 IMG_3677 IMG_3683 IMG_3697 IMG_3700 IMG_3705 IMG_3746 IMG_3774 IMG_3985 IMG_3984 IMG_3983 IMG_3975

2 kommenttia:

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !