ELOSSA OLLAAN !

Huh, miten jalkani ovatkaan poikki, selkäni on väsyneempi kuin aikoihin. Nukuttuja tunteja takana aivan liian vähän ja muutettua tavaraa koko asunnollinen - kaikki miltei kuitenkin omilla paikoillaan ! Pakko myöntää, etten tämän tyytyväisempi voisi asuntooni enää olla :-) Tässä on kaikki se, josta haaveilin.

On niin paljon kerrottavaa. Ja niin, ongelmitta muutto ei todella sujunut. Ensimmäisenä päivänä entinen asuntoni tuntui tyhjenevän todella tehokkaasti, mutta toisena sekä kolmantena päivänä törmäsimme useisiin odottamattomiin ongelmiin. Sen lisäksi, että asunto ei tuntunut tyhjenevän millään, tuli aluksi puutetta myös uuden asunnon säilytystiloista sekä kalustesuunnitelma keikahti haasteellisen pohjaratkaisun vuoksi täysin ympäri. Jouduin luopumaan useasta jo valmiista suunnitelmastani sisustuksen varalle. Lähdin ostamaan pyykinpesukonetta, jota lopulta ei saatu asennettua toistaiseksi oikein ja pääsipä siitä puuttumaan yksi osakin, jota muuttoseurue metsästi Pirkkalasta asti. Netti ei lähtenyt toimimaan ilman useaa soittoa Elisaan, tv:n kanavat eivät näkyneet tai edes löytyneet, uuni ei toimi toistaiseksi lainkaan, peiliä varten ruuvattu reikä seinään ei pitänytkään - seinään siis reikä ilman peiliä. Onneksi Samin isä lupautui kittaamaan sekä maalaamaan reiän pian umpeen, luojan kiitos !

Kaikesta huolimatta olen nukkunut ensimmäisen yön uudessa asunnossani, sohva on tulossa huomenissa, olemme saaneet netin toimintaan, uunin korjaaja on tulossa... ehkäpä kaikki vielä järjestyy :-) Kireitä hermoja on vilahdellut suunnassa jos toisessa, väsyneitä ihmisiä ja itkuisia silmiä. Olen ikuisesti kiitollinen jokaiselle muuttoon näin suuresti osallistuneelle, ilman heitä tuskin olisin tässä. Mikäli olet ollut mukana muutossani ja luet nyt tätä tekstiä, en ehkä ole osannut kiittää tarpeeksi, kiitos että olet ollut niin korvaamaton ! 

IMG_6553 IMG_6560 IMG_6500

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !