SNAPSHOTS

Viime kuussa olen ehtinyt rakastua niin uutuuksiin kuin uudelleen vanhoihinkin tuttavuuksiin ! CocaCola lasipullossa tuo tietynlaista tunnelmaa ja ompa Cola pitkän ajan jälkeen palannut jälleen lemppareihin herkkujen suhteen :-) Limonadin suurkuluttaja en missään suhteessa koe olevani. Saatan silti sujauttaa 2 viikon välein kaupassa käydessäni yhden lasipullon ostoskärryn täytteeksi. Viimeaikoina olen huomannut sen olevan myös tietynlainen rentoutumispalkinto itselleni tarpeeksi raskaan päivän päätteeksi. Tietenkin suoraa kylmästä jääkaapista !

Yksi uusi asustehankintani on yllättäen kello, joka komeilee tällä kertaa kultaisena. Pukeutumisessani harvinaisiin yksityiskohtiin olen rahallisesti valmis panostamaan huomattavasti enemmän, kuten tämänkin kaunokaisen kohdalla ! Yleisestikin ajatellen, maksan mieluummin yhdestä kauniista enemmän, kuin ostan määrällisesti paljon ja siinä sivussa mahdollisesti paljon sellaista, jota todellisuudessa ei tule käytettyä.

Kolmas snapshot-aihe on "meikkisieni", jota tosin käytän kasvoilleni kuorinta-aineen levittämiseen. Ajattelin siitä olevan enemmänkin hyötyä varsinkin katsoessa hintaa, mutta pakko sanoa, että pettymys on suuri, tai sitten väärä käyttötarkoitus vaikuttaa näinkin ratkaisevasti lopputulokseen :-D Mutta tuo saa nyt mennä satunnaisessa käytössä edelleen samaan tarkoitukseen kuin ennenkin, - meikkivoiteiden käyttäjää kun minusta ei tule :-)

Näiden tunnelmien saattelemana, ihanaa viikonlopun jatkoa jokaiselle siellä ja missä tahansa olettekaan. Olettehan muistaneet lahjoittaa pienen mutta niin suuren summan uutta Lastensairaalaa varten? Minä ehdin jo tehdä sen, -kiitos jos teit samoin 

IMG_4708

IMG_4698
IMG_4693

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !