BEAUTY POP UP -YHTEISTYÖ

IMG_7485

Sain puhelun, jossa minulle ilmoitettiin saapuvaksi Postin mukana paketti, jonka jakaja toimittaisi ovelleni saakka. Osasin lähipäiviksi odotella noin viikko sitten solmimani yhteistyön tuotepakettia ja näin boxi oli vihdoin hyppysissäni.

Kauneudenhoitotuotteiden verkkokauppa Beauty Pop Up ehdotti minulle yhteistyötä, josta tarkemman keskustelun jälkeen pääsimme molempia osapuolia miellyttäneeseen lopputulokseen. Sain valita tuotemerkkejä, jotka henkilökohtaisesti kiinnostivat minua. Listasin merkit ja annoin yhteistyökumppanini edustajan päättää, mitä tuotteita hän minulle suosittelisi. Periaatteella "lähetä sellaista, jota itse voisit suositella". Sanalla sanoen paketti on IHANA ! Hieman enemmän sanoja käyttäen, RAKASTAN TÄTÄ PAKETTIA ! Paketti sisältää niin EOSia, Tweezermania, HURRAW!ia, Shinetattoota kuin Tangle Teezeriäkin. Enemmittä alkulämmittelyittä menkäämme kurkkaamaan, mitä mieltä olin kustakin tuotteesta.

IMG_7486 IMG_7497

Hankittuani ensimmäisen harjani kyseisestä merkistä, en ole muita sortunut käyttämäänkään. Uutukaiseni on sisarussarjani kolmas ja ehdottomasti paras tulokas ! Kädessä miellyttävän kevyt sekä hiuksista kuin silkkiä tekevä harja on kyllä ostanut minut puolelleen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Mikäli olin ällistynyt ensimmäisestäni, on tämä viimeisin todella huima parannus aiempiin. On vaikea edes itse käsittää, miten saman merkin tuotteilla voi keskenään olla näin suuria eroja.

IMG_7501

Ostoslistallani jo pitkään pyörineet EOS -huulirasvat ovat minulle täysin uusi tuttavuus. Ihastuttavan suloinen ulkomuoto huijaa käyttäjänsä testaamaan, mutta sisältö kertoo jotakin aivan muuta. Henkilökohtaisesti en ihastunut kumpaisenkaan tuoksuun, enkä ulkomuodon puutteelliseen näppäryyteen, mikä omalta osaltaan ei siinä tapauksessa ainakaan lisää käyttömukavuutta. Sieppeämpi ulkokuori sekä pehmeämpi tuoksu yhdistettynä jo löytyvään hoitotehokkuuteen, voisivat saada minustakin aikaan EOSin koukuttuneen käyttäjän. Toivoisin kuitenkin jokaisen kokeilevan silti kyseisiä huulivoiteita, sillä omiani ne ovat korjanneet todella tehokkaasti, eikä minulla ole mitään valittamista.

IMG_7502

HURRAW! tuo tuotepakettini ihana lempilapsi ! Mikäli huulirasvaan voi rakastua epäröimättä päätä pahkaa, on tämän kohdalla ihastumiselle sijaa. Täydelliset tuoksut ja aukoton hoitoteho. Niin monta eri vaihtoehtoa sekä käyttökategoriaa aurinkosuojasta hurmaavaan suklaaseen... Hip, hip HURRAW!

IMG_7488 IMG_7492

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä kulmakarvapinsetit. Muotoilu käyttötarkoitukseen erittäin kohdallaan, eikä käytön helppoudessa ollut moitteen sijaa. Kulmakarvani ovat 99% oikeaan muotoonsa kasvavat, joten nyppimistä ne kaipaavat suunnilleen kerran vuodessa. Niihin hetkiin kuitenkin takuuvarma valintani olisi Tweezerman - tämän parempia pinsettejä en ole milloinkaan omistanut !

Myös yksittäiskuvista pois jääneet Shinetattoo -tuotteet eivät vieneet sen huonompaa paikkaa palkintokorokkeella. Ruskettuneen ihon koristavat tatuoinnit tuovat kesäillan viimeiset auringonsäteet ihollesi pienellä vaivalla. Niiden avulla on todella yksinkertaista korostaa vartalonsa parhaita puolia kesään sopivien vaatteiden somisteena !

Yksinkeraisin tehtävä ei ollut määrittää paketin parasta tai huonointa tuotetta, sillä kuten varmasti annoin ymmärtää, olin todella tyytyväinen toteutuneeseen yhteistyöhön ja sen tuomiin tuotteisiin. Mikäli nyt kuitenkin olisi pudotettava pois jotakin, olisi EOS -huulivoide joukon viimeinen valinta jatkoon. En kuitenkaan aio jättää kyseisen merkin testaamista suinkaan sikseen, vaan hankin itselleni jonkin uuden tuoksun ja muodostan lopullisen mielipiteeni vasta sitten ! Voittajan valinta oli aivan yhtä vaikea, mutta sydämeni vienyt Tangle Teezer -harja on ansainnut paikkansa suosikkieni kärjessä. Hyvänä kakkosena huulten valloittaja HURRAW!

Tuhat kiitosta Beauty Pop Up odotukset ylittäneestä yhteistyöstä !

(Yhteistyöhön liittyen tulossa viitteitä myös Instagramiin nimimerkillä Pikkuprincess.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !