IHANAT PÄIVÄT


Moi kaikki ! 

Huhhuh, eilinen päivä oli kyllä yksi elämäni kauneimmista, - ei voi muuta sanoa, eikä muuta kuin kehua, miten ihanan ihmisen on vierelleen saanut. Jo toissapäivänä aloitin siivoamisen vuosipäiväämme varten ja sain melko paljon valmiiksi torstain kääntyessä iltaan. Perjantaina vielä viimeinen silaus juhlia varten, viimeisten asioiden hoitamista, suosikkimekko päälle ja rentoutuminen oli voinut alkaa ! Poksauttelimme alkumaljoiksi alkoholitonta älyttömän hyvää kuohuvaa, jonka sekaan laitoimme mansikoita juomaa koristamaan. Tällä aikaa grilli kuumeni ja pääsimme valmistamaan pääruokaa: tummassa oluessa yön yli maannutta nautaa, maissia, kukkakaalia, porkkanoita, paprikoita, tomaatteja, täytettyjä herkkusieniä ja VAIKKA MITÄ !

Illan hämärtyessä valmistin meille vielä jälkiruoan, joka piti sisällään niin prodejäätelöä, vadelmia, mansikoita, suklaata kuin suklaamuffineitakin. Oli kieltämättä melko täydellistä istua siinä nauttimassa hyvästä, alusta saakka itse tehdystä ruoasta ihan kahdestaan ;-)

KUVAPOSTAUS EDELLISESTÄ ILLASTA LÖYTYY TÄÄLTÄ !

Lauantai on kulunut kuin hujauksessa treenaillen, siivoillen eilisiä juhlia ja suunnitellen pikavisiittiä Tallinnaan ! Olemme poikkeusta tekemättä tänäkin vuonna lähdössä vierailemaan Tallinnaan tulevalla viikolla. Odotan reissua todella innoissani ja aion kuvata teille koko matkan kattavan videon -  vuosilahjaksi saamani GO PRO HERO ja vanhempi ystäväni Canon ovat viritettynä H -hetkeä varten !

Saa nähdä, päädynkö vielä huomenna treenaamaan ennen pakkaamista, mutta saunoa aion ainakin ensimmäistä kertaa omassa saunassani. Suunnitelmissa on ollut jo pitkään hemmotteluilta ihan vain itse itsensä seurassa saunasta ja rauhasta nauttien :-) Pakko vielä mainita treenaamisesta sen verran, että uuden salin myötä on treeni-into tuplaantunut entisestään, jos ennenkin jo painettiin sata lasissa. Rakastan lajia enemmän kuin ennen !

Kirjoitettavaa olisi vaikka kuinka, mutta jatkakaamme Tallinna -postauksen parissa viimeistään ensi viikonloppuna. Sinne saakka kauniita kesäpäiviä - toivotaan, että lämpöä riittää vielä kylliksi teille jokaiselle 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !