HOW YOU'RE DOING?

"Hae kouluun..." on ollut TO DO -listani viimeinen etappi iät ja ajat. Jotenkin en vain ole saanut sitä aikaiseksi... taitaapa tuo tulevaisuus huolestuttaa itseäni aika tavalla. Nyt kuitenkin noin viikko sitten sain listaukseni viimeisenkin kohdan täytettyä. Jännittynein tunnelmin olen jäänyt odottamaan tuloksia !

Ansaitusti vietimme Äitini kanssa kaksi yötä mökillämme Kangasalla luonnon rauhassa raikkaan Vesijärven rannalla ! Vaikka säät eivät olleet lämpimimmät mahdolliset, voin sanoa niiden päivien olleen mahtavia kaikin puolin. Perusteellinen rentoutuminen saunassa kasvo-, käsi-, ja jalkahoitoineen, loistavaa ruokaa, mustikoiden poimintaa ja syvällistä keskustelua elämästä kuolemaan. Sielunhoitoa parhaimmillaan 

Ilmassa on ollut jonkin aikaa suuremman luokan parisuhdehuolia, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että tämän suuntaiset ongelmat on saatu selvitettyä. Nautimme eilen pitkästä aikaa yhteisestä ajasta ja pakko myöntää, että ilma välillämme on keventynyt huomattavasti viime näkemästä. Aikeenamme oli herkutella oikein olan takaa ja katsella hyvä kauhuleffa, mutta pitkien pohdintojen jälkeenkään sitä täydellistä elokuvaa ei tuntunut löytyvän. Päädyimme uusimpaan Children Of The Corniin - puolessa välissä uni voitti, sillä mikään jännityksen tyyssia tuo elokuva ei ollut. Kaiken kaikkiaan en siis suosittelisi sitä todellisen kauhun ystäville :-) Jäimme vielä hetkeksi sohvalle katselemaan yhteisiä sarjojamme sylikkäin käpertyneenä.

IMG_8669
Innokas sisäinen sisustajanikin on päässyt jälleen valloilleen ! Uuttakin uudempaa ilmettä ovat saaneet niin olohuone, parveke kuin eteinenkin. Suunnitteilla on kodin esittelypostaus, jossa pääsette ensimmäistä kertaa kurkistamaan uuteen kotiini niin, että edes suurin osta sisustusunelmista on valmiina. Tosin minusta tällä hetkellä tuntuu siltä, että paljon tulee vielä muuttumaan, mutta sen kaiken on parempi tapahtua ajan kanssa ja huolellisesti pohtimalla ;-) Pakko tunnustaa, että eilenkin hankkimani lipasto, ei välttämättä löydäkkään "lopullista" paikkaansa asunnosta. Mutta paljon olematontakin on vielä hankkimatta, joten ehkä annan lipaston levätä laakereillaan, -saattaahan olla, että silmäni tottuu ja jopa rakastuukin tuohon yksilöön ajallaan :-)

IMG_8515

 
Pääni tulvii postausideoita ja odotan intoa pursuten päivää, jona ehdin hengähtää hetkeksi koneeni ääreen ja antaa sormieni sauhuta näppäimistöllä. Siihen asti liikkumisen iloa aurinkoisia päiviä jokaiselle siellä ruudun takana ! 

4 kommenttia:

 1. Hei! :)

  Sinua odottaa haaste blogissani
  http://salmiakkisade.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards-haaste.html

  Mukavaa tiistaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käyn katsomassa :-) Mukavaa kesän jatkoa !

   Poista
 2. Hei kiitos linkkauksesta, sun blogissa on aivan ihania kuvia ja tunnelmia <3 tykkään :)
  Jään lukijaksi :)

  T.Nadja/napsahduksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, ihana Nadja, kiitos paljon ! Sydämellisesti tervetuloa meidän joukkoon mukaan, toivottavasti viivyt vielä pitkään <3 !

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !