ILOISET ENERGIATERVEISET !Moikka jengi ! 

Näin alkajaisiksi täten ilmoitettakoon, etten ole päässyt opiskelemaan ensi syksyksi. Nyt siis nenä kohti työnhakua ja astuminen uuteen maailmaan koittaa - unelmissani siintää myös kenties jokin toinen oppilaitos. Olen sekä helpottunut, että innoissani. Edessäni on tällä hetkellä enemmän avoimia ovia, kuin kouluun pääseminen olisi tarkoittanut. Tokihan aion vielä opintoni suorittaa loppuun, en ole luopumassa haaveestani minkään vastoinkäymisen edessä. Ehkäpä minulle kolmantena kertana peräkkäin samaan kouluun pääsemättömyys mahdollistaa jollekkin uudelle opiskelijalle paikan, jota hän on halunnut yhtä paljon kuin minä :-)

Vaikka kiireet ovat ympäröineet tätäkin alkuviikkoa, olen ehtinyt eilen aamusella rentoutua parisen tuntia kampaajan tuolissa. Luottokampaajani kadotti juurikasvuni, heitti hyvästit kuolleille latvoille, sekä teki käsittelyn hiusten rakennetta parantaakseen - kuin taikaa. Hiukseni ovat aina olleet sileät ja liukkaat, mutta nyt latvojenkin tervehtymisen huomaa jopa silmissä. En voisi juuri enempää olla innoissani !

Paljon muutakin on näillä näppäimillä muuttumassa. Tänään istahdin viimeistä kertaa ennen ensi kesää liikutusheppani Unskin satulaan. Uuden liikutushepan etsiminen ei ole ollut helppo prosessi, mutta kävipä sitten miten tahansa, on minulla aina olemassa varasuunnitelma kaikkeen. Unskia odottaessani takaisin panostan tietoisesti mahdollisimman hyvään tulokseen kaikessa, johon ryhdyn - läksimpä sitten opiskelemaan tai en. Missä tahansa menenkin, aion nauttia elämästäni täysillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !