FLUNSSATERKUT

Pitkä viikonloppu edessä, pieni orastava syysflunssa meneillään ja paljon suunnitelmia sekä tapaamisia lähipäiville. Eilen, tiistaina heräsin todella vetämättömänä 6 maissa pakollisiin menoihini suunnistaen. Kuvittelin pelkästään laiskuuden vallanneen minut ja tarvoin raskain askelin kohti kuntosalia. Aloittelin selkätreeniä, mutta hyvin pian aloitettuani totesin, että voimani eivät vain ole entisensä. Raahustin takaisin kotiin, söin, mittasin kuumetta pitkin päivää sekä katselin kaikki rästiin jääneet tallenteet. Oloni ei ollut A1 -luokkaa koko illan aikana, mutta kuume ei kaikesta huolimatta noussut lukemina juurikaan. Näin ollen tyydyin nukkumaan yöni hyvin ilman särkylääkkeitä.

Aamulla heräsin selvästi levänneempänä, kävin jälleen pakolliset menoni ja lähdin Samin seuraksi salille. Treenaamaan minusta itsestäni ei vielä tänään ollut. Oloni on ollut päivän mittaan kohtalainen, paranemaan päin kaiketi :-)

Voisin kirjoitella kaikesta arkin täydeltä, mutta talletan inspiraationi takataskuun viikonlopun ajaksi, sillä huomenna tietokoneeni matkustaa Samin mukana Viitasaarelle - appiukkoni on näet luvannut antaa läppärilleni tekohengitystä. Jospa tällä vielä bloggailtaisiin vuosia eteenpäin ilman sen suurempia kommervenkkejä !

Ihanaa viikonloppua jokaiselle, mikäli kohdallenne osuu aurinkoisia, kirpakoita syyspäiviä, nauttikaa !
Olette huippujengi 

IMG_2252

4 kommenttia:

  1. Oii tosi kiva blogi ja ihania kuvia! Pitää melkee liittyä lukijaks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, voi ei kiitos <3 Sydämellisesti tervetuloa jengiin :-) Leppoisaa sunnuntaita !

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !