KARKUMATKALLA

Johan on jo aikakin päivitellä kuulumisia. Viikonvaihteesta tähän päivään olen ehtinyt tehdä kaikenlaista, aivan kuten yleensä. Viikonloppuna koeratsastin vuokraheppaehdokkaita, joista en lopulta päätynyt yhteenkään. Kaikkein kasvattavimman kokemuksesta teki käyminen vuosiin osaavan ihmisen silmän alla. Virheet ovat ajan myötä pudonneet minimiin, enkä saanut osakseni niin paljon korjattavaa kuin olin alunperin pelännyt :-) Vastoin alkuperäisiä suunnitelmia Uki tuli maitojunalla suunnitellusta talvipaikastaan takaisin kotiin, joten jatkan uurastusta edellisen projektini parissa niin kauan kuin mahdollista. Myönnetään, että huolimatta kaikista tästä koituvista ongelmista olen enemmän kuin onnellinen voidessani pitää sen vielä toistaiseksi lähelläni... Olen oppinut ymmärtämään tämän kaiken arvon yhden ainoan käänteen tekevän päivän aikana.

Varasin ajan myös ravitsemusterapeutille pitkästä aikaa. Toisinaan sitä vain kuvittelee kauan selviävänsä yksin loppuun saakka, mutta myönnetään, että tiukan paikan tullen on järkevintä turvautua apuun jota on hyvin saatavilla omasta aloitteesta. Toivoisin elämästäni paljon säännöllisempää kaikella tapaa - tietyt päivät tiettyjen pakollisten menojen hoitoon, mutta asia tulee tuskin koskaan olemaan niin.

Eilen matkalla Giganttiin ostamaan uutta objektiivia piipahdin myös postissa noutamassa kotiin Lumenen minulle lahjoittaman tuotepaketin, joka sisälsi paljon ihania uutuuksia tarkkoine selostuksineen - paketin sisällön tulette näkemään lähiaikoina ! Myös muita yhteistyökuvioita on tulossa esittelyyn niiden kaikkien saapuessa perille - tarkkaa päivää en uskalla toimituksista riippuen sanoa.

Harvoin pidän luentoa tai edes pienintä sneakpeekia tulevasta, mutta huomenissa saatte toisen osan kotipostauksista, mikäli saan aikaan tarpeeksi laadukkaita kuvia julkaistavaksi. Syksy kun ei ole kuvaajalle otollisinta aikaa vuodesta valonsa vuoksi :-D

Huolimatta kaikesta sekavasta selityksestäni ja ehkä juuri sen vuoksi: säävarauksella tapaamisiin jälleen huomenna ! 
11953128_992763550743702_6346375284758633811_n

2 kommenttia:

  1. Ootko ikinä ollut baarissa/ harrastatko baareilua :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut baarissa kyllä, muistaakseni ehkä kahdesti tai kerran täytettyäni 18. En siis harrasta baareilua :-)

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !