LEMPI URHEILUVAATTEET: SAMI

Toteutamme yhdessä Samin kanssa kaksiosaisen postaussarjan lempi urheiluvaatteistamme. Kuten otsikkokin osasi kertoa, on ensimmäisenä vuorossa Sami.

Sami pukeutuu mielellään rentoihin sekä urheilullisiin vaatteisiin aina tilaisuuden tullen. Hänet nähdään vain harvoin huomiota sen enempää herättävissä väreissä, vaan pysyttelee mieluiten mustan, harmaan sekä valkoisen eri sävyissä. Eikä turhaan, tummuus pukee häntä ja antaa tukea tummille kasvonpiirteille ! Seurustelumme aikana hänen tyylinsä on laajentunut melko paljon. Hän käyttää edelleen suurimmaksi osaksi samaa tyyliä, mutta on saanut valikoimiinsa poimituksi paljon hänelle sopivia kokonaisuuksia, pienellä tyttöystävän avustuksella ;-)

IMG_2228

Treenimatkat taittuvat useimmiten kyseisissä kollareissa. Nämä ovat peräisin Def Shopin yhteistyöstä. Enemmän tietoa housuista löydät tästä.

IMG_2238

Def Shopin yhteistyöstä Sami kotiutti itselleen myös tämän valkoisen ohuen ja joustavan pitkähihaisen. Paidan tiedot löydät tästä.

10626338_1529273237295103_4283844518832342114_o

Osuimme Stadiumiin eräänä iltana noin 3 kk sitten. Sieltä bongasimme shortsit, joiden kimppahintaan kuului tämä musta, simppelin tyylikäs ja mukava urheilupaita. Yhteishinta vain pyöreät 30€. Paita on ollut kovalla käytöllä niin treeneissä kuin ulkoillessakin.

IMG_2908
Suosikkeihin viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä lukeutuu myös harmaa, rento ja lämmin vetoketjuhuppari. Tämä on osuva valinta lämmikkeeksi ennen ja jälkeen treenin ! Huppari on peräisin J&J:stä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !