TAIVAALLISEN TAVALLINEN TORSTAI

12074898_1565804146975345_1194600866719974451_n

Tuntuu jälleen ihanalta olla blogin ääressä näpyttelemässä ! Odotan malttamattomana ensi viikolla treenien pariin palaamista, sillä onhan puolikuntoisuus jo vienyt tarpeeksi. Liikkumattomuuden vuoksi mieleni on ollut hieman alamaissa, mutta onneksi aina parannusta on odotettavissa. Sami veti minulle alkuviikosta erittäin tehokkaan selkätreenin ja juuri sellaisten harjoitteiden avulla opin löytämään selkätreenieni oikean tuntuman. Tunnelma jumpan jälkeen oli super ja todella varmasti sekä omat että Saminkin odotukset ylittänyt !

Muutama päivä takaperin sähköpostiini kilahti yhteistyötarjous koskien nettivalmennukseen osallistumista. Nettivalmennus koskee aineenvaihduntaa ja sen parantamista. Kurssin nimi on "Aktivoi aineenvaihduntasi".

 Aihe on itselleni erittäin ajankohtainen, sillä olen ollut viime vuosina todella kiinnostunut sen toimivuuteen vaikuttavista tekijöistä omalla kohdallani. Kurssi alkaa 9.11.2015. Tulen varmasti hehkuttamaan kyseistä tapahtumaa useasti myös jatkossa ja olen innoissani siitä, että saan oman itseni ulkopuolelta työkaluja sekä vinkkejä aineenvaihduntani toimintaan.

Syy siihen, miksi päivittäin yritän pysyä liikkeessä on, että aineenvaihduntani jumittuu polkemaan miltei paikoilleen todella helposti, esimerkiksi kotona kipeänä maatessani. Olo on hieman "tunkkainen" aineenvaihdunnan hidastuttua, mutta ikävin tunne on levon jälkeen liikunnan pariin palattuaan, kun aineenvaihduntani lähtee jylläämään kuin hyökyaalto.

Tunnelmat valmennuksesta ovat jännittyneet ja odotan osallistumiseltani todella paljon. Erityisesti itselleni olisi hyödyllistä löytää parhaat keinot siihen, miten aineenvaihduntani eläisi entistä paremmin tasapainossa vaihtelevista elämäntilanteista huolimatta.


Oletko itse tutustunut aineenvaihduntaasi sekä siihen, mitkä tekijät sen toimivuuteen parhaiten vaikuttavat? Millaisia olotiloja koet aineenvaihdunnan tilasta riippuen?

Ihanaa ja energistä loppuviikkoa ! Palaan blogini pariin seuraavan kerran vielä tulevan viikonlopun aikana jollakin maukkaalla ja syksyyn sopivalla ruokareseptillä. Puss, puss 

2 kommenttia:

  1. Kurssi kuullostaa mielenkiintoiselta, pitääpi ottaa enemmän selvää :) Omaa aineenvaihduntaa on tutkailtu lähemmin nyt vuoden verran ja onhan siinä löytynyt muutama vastaus mun väsymykseenkin. Kirjoita ihmeessä lisää tuosta kurssista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa :-) Aineenvaihdunta on kuitenkin todella suuri osa jokaisen hyvinvointia ja terveyttä :-)

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !