TOPPATAKKEJA JA VAAHTOKARKKIKAAKAOITA

12043002_1562477833974643_2871127258322215070_n


Hellurei ! 

Olen viimein tutun ja turvallisen tietokoneen ääressä näpyttelemässä uusinta postaustani, -huh, tuntuupa oudolta ! Kylmät illat ovat saaneet minut vetäytymään kynttilöiden ja vällyjen kanssa koti-iltoja viettämään. Kävellessämme tänään miltei kesävaatteissa Samin kanssa XXL:stä Prismaan totesin, etten tule poistumaan kotini ulkopuolelle enää kertaakaan ilman asianmukaista vaatetusta, sillä ulkona on yllättävän kylmä :-D Talvi on tulossa, hyrrr...

Viikonloppu sujahti huomaamatta historiaan, paljon mukavia asioita ehti tehdä ja tapahtua, näin ollen nyt on ns. "arjen" vuoro. Toivon, että koulukuvioni pyörähtävät käyntiin lähiaikoina, mutta sitä ennen olisi tarkoitus päästä piipahtamaan myös Viitasaarella anoppia ja appi-iskää katsomassa. Viime vierailusta on liian pitkä aika ja todella kaipaan heitä ja sitä kaikkea toisessa kodissani !

Liikutusheppani Unskikin suunnisti alkuviikosta uuteen talvipaikkaansa. Asia on painanut mieltäni ja pyörinyt ajatuksissani siitä aamusta lähtien, kun kävin katsomassa Unskia viimeisen kerran ennen lähtöä. Luvassa on pitkiä kuukausia ilman tuota ihanaa ystävää :-) Kyynel silmässä yritän taas tarpoa yhden jakson eteenpäin odottaen jälleennäkemistä.

Haikeista hetkistä pieniin iloihin ! Kävimme tänään koko perheen voimalla katsomassa syöpää sairastavaa läheistäni terveyskeskuksessa. Oli suunnaton ilo nähdä hänet niin pirteänä ja energisenä tapansa mukaan vaatimassa kunnollista kahvia, haha. Nämä hetket saavat minut jaksamaan ajatukset siitä, ettei aikaa voi pysäyttää.

Iloa ja energiaa päiviinne, muistakaa villasukat ja vitamiinit ! 

2 kommenttia:

  1. Olipa positiivisen ihana teksti, vaikka mukaan mahtui myös ikävämpiä asioita. Ihana sinä <3 Pitääpä muistaa villasukat ja vitamiinit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihanalle sinulle <3 Lähetän vielä lämpimän halauksen villasukkien ja vitamiinien tehoa vahvistamaan !

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !