BIRTHDAY PRINCESS

IMG_4129 (2)

Huhhuijjaa ! Ensimmäistä kertaa tietokoneella ollessani kirjoittelen iäkseni 22. Olen siis ehtinyt tänään täyttää vuosia, odottaa aamulla kuin lapsi jouluaattoa, yllättyä, itkeä ilosta, viettää aikaa niiden kaikista parhaimpien kanssa, syödä liikaa kakkua, rakastaa ja kaikkea siltä väliltä :-) Jaksan tuskin hehkuttaa juurikaan uusia hankintojani, mutta tämä kyisenen on varmasti ansainnut paikkansa mainittujen listalla saatuaan minut kyyneliin varhain aamulla. Sami kiusoitteli jo edellisenä iltana vaatehuoneessani piileskelleestä synttäripaketista "etkö tahtoisi avata sitä, kun päivä vaihtuu yksi yli kaksitoista yöllä".

Hän minun kärsimättömyyteni tuntien osui melko herkkään kohtaan. Kynteni eivät oikeastaan syyhynneet paketin kimppuun, sillä pelkäsin sieltä paljastuvan jotakin muuta, kuin olin unelmissani ehtinyt kuvitella. Nousin sängystä ennen kelloa varttia vaille yhdeksän, olin niin innoissani, etten saanut edes nukutuksi. Sami jäi nukkumaan vielä pariksi tunniksi ja toi aikanaan tullessaan paketin viereeni olohuoneeseen. Halusin kurkistaa aivan pikkuisen ! Söimme yhdessä aamupuuroa ja lopulta Sami ilmoitti piipahtavansa suihkussa. Tein päätöksen, avaisin paketin rohkeasti heti hänen palattuaan suihkusta takaisin, pelkäsin sieltä paljastuvan sitten mitä tahansa.

Lopulta tämä kuumottava hetki koitti. Sisäkkäin olivat kaksi muovikassia, avasin toisen suuta ja miltei silmät kiinni kurotin sieltä jotakin sellofaaniin kiedottua. Iloiseksi yllätyksekseni paketista paljastui eräs suuri kynttiläastia, josta Samille ohimennen mainitsin aiemmin. Kylkeen oli aseteltu kortti, joka kertoi appivanhempieni lähettävän minulle synttäriterkut. Pakko myöntää, että herkistyin kyyneliin jo tuolloin !

Toinen pussista käteeni osunut oli poksumuoviin pakattu uusi akku läppäriini, joka tuli enemmän kuin tarpeeseen. Pussin painavin paketti oli sanomalehteen paketoitu laatikko. Sormeni syyhysivät repimään paperit pois laatikon päältä, mutta otin sakset käteeni ja leikkasin paperin hitaasti pois paketin ympäriltä, jotta olisin mahdollisimman pitkään tietämätön sen sisällöstä. Lopulta olin leikannut paperia kylliksi ja asian jääminen salaisuudeksi oli enää pelkkä mahdottomuus.

 Sydämeni jätti neljä lyöntiä väliin, ryhdyin puhumaan jotakin, josta nyt en muista sanaakaan. Sitten tulivat kyyneleet, itkin ja itkin, selitin ja itkin. Muistan kädet täristen tihrustaneeni, "se on Olympus Pen..." Taisinpa siinä hötäkässä saada Saminkin kyyneliin :-D Olin saanut lahjaksi juuri sitä mitä olin katsellut ihaillen. Korjaan, sain paljon enemmän, sillä juuri kyseistä kameraa ei ollut saatavilla.

Olemme suorittaneet illan aikana jo yhden kuvausreissun ja häärineet kameran parissa kuin kärpäset ruoan ympärillä. Minun on vaikea uskoa, että kyseinen unelma on vihdoin omani ! Vaikka pysyn vannoutuneena Canonin nimeen, olen silti ehdottoman myyty Olympus Penin suhteen. Ison järkkärini rinnalle tuskin parempaa "pikkupeliä" voisin saada.

Aion ehdottomasti käyttää tulevaisuudessa molempia kameroitani ahkerasti, mutta luultavasti lähiaikoina blogissani tullaan törmäämään kuvakokeiluihin Penin parissa. Kokonaisuutena päiväni oli todella onnistunut ja nautin jokaisesta hetkestä jonka sain viettää rakkaideni kanssa huolimatta kaikesta pahasta tapahtuvasta maailmalla. Ja ehkä juuri siksi, sillä jokainen hetki on se kaikkein tärkein. Muistakaa kertoa, että rakastatte. Kauniita unia, olette ihania, korvaamaton jengii 

IMG_4134 (2)

8 kommenttia:

 1. Oooooo, aika täydellinen lahja! Kelpais mullekin! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kamera!<3 Täytyy todeta tähän väliin, että vaikka tuo Olympus on varmasti mielettömän hyvä, niin omaani en vaihtaisi siltikään mihinkään! :D Ehkei maailman parhain toi mun Lumix, mutta silti tykkään siitä tosi paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Kyllä, itsekään en vaihtaisi omiani pois mistään hinnasta, joten ymmärrän hyvin :-) <3

   Poista
 3. Mä ostin just ton saman kameran, voi että se on kyl hyvä vaikken kauheesti ookaa vielä kerjennyt leikkimään sen kanssa!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kamera, itellä on kans Olympuksen Pen kamera :)

  VastaaPoista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !