PEHMEÄN PUUKORIN TARINA

Hankin olohuoneeseeni muutamia päiviä sitten suuren punotun puukorin. Minulla ei ennen kauppoja ollut aavistustakaan siitä, minkä kokoinen se todellisuudessa olisi. Kotiin saavuttuani korin koko osoittautui suurimmaksi ongelmakseni. En keksinyt mitään, millä olisin saanut täytettyä tuon ylvään yksityiskohdan, mutta silti itsepintaisesti keinolla millä hyvänsä tahdoin sen osaksi kotiani. Se ei oikeastaan mahtunut tai sopinut aluksi mihinkään, eikä pelkkä sisältö näin ollen ollut ainoa pähkinä purtavaksi. Selailin ideoita Googlesta sekä sisustusblogeista, mutta en löytänyt muuta, kuin korin sovittamisen suureksi ruukuksi huonekasvin ympärille. Enää puuttui vain kasvi...

Tavallisesta toiminnastani poiketen kaikeksi onnekseni annoin asialle aikaa. Pyörittelin erilaisia ajatuksia mielessäni asuntoa kiertäen. Huomasin ryhdyttyäni todenteolla pohtimaan, ajattelevani alati myös "täyden" näköistä sohvaani. Minne asettaisin suurimmaksi osaksi tarpeettomat torkkupeitot ja tyynyt. Halusin saada sohvan mahdollisimman paljaaksi kaikesta. Koriongelmani oli edelleen ratkaisematta pitkälle seuraavaan päivään.

Pyysin apua ja ideoita myös sisustajien suosimasta Facebook -ryhmästä. Innostuneet kanssasisustajat heittelivät osin uusia ideoita ja osin läpi käymiäni ilmoille leijumaan. Yhden suosikkini kuitenkin poimin kaikkien ajatusten joukosta - tyynyt ja torkkupeitteet. Pulma oli ratkennut ! Asettelin pohjalle yhden torkkupeitteen ja päälimäiseksi kaksi erilaista tyynyä, joita yleensä käytän nukkuessani päiväunia sohvalla.

Koko komeus löysi paikkansa sohvarahin vierestä, parvekkeen oven pielestä. Kori on yksi onnistuneimmista sisustussuunnitelmistani ja kuin aivan yllättäen yhdisti koko olohuoneen tyylin yhteinäiseksi, pehmeän rauhalliseksi ja juuri minun näköisekseni kokonaisuudeksi !
  IMG_3378 (2)IMG_3350 (2) IMG_3367 (2) IMG_3376 (2)

6 kommenttia:

 1. Hihi! Mä tiesin, että tyynyt ja peitot sopii hyvin :) mietin meille makkariin isoa koria myös että sais kaikki tyynyt ja päiväpeiton pois lattialta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan ! ;-) Kannattaa ehdottomasti toteuttaa hyvä suunnitelma !

   Poista
 2. Oii niin kaunis yksityiskohta kotiin<3 Tuollaisen voisin itsekkin kotiuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Tuo on ollut kyllä yksi parhaista sisustusideoista lähiviikkoina :-) <3

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !