UPEAT RAKENNEKYNNET BY STUDIO ROSE

PB250059 (2) PB250060 (2) PB250062 (2)

25.11 sain mahdollisuuden vierailla Tampereella (Satamakatu 13) Studio Rosessa blogiyhteistyön merkeissä. Pitkään suunnitteilla olleet rakennekynnet olivat pian totta, taitavan Elinan toimesta !

En ole milloinkaan ollut ammattilainen kauneudenhoidossa ja myönnettävä on, että jopa kynsien hoitaminen on jäänyt niin vähälle, ettei niissä ole juuri mainittavaa. Käynnilläni Studio Rosessa sain kertaheitolla käsityksen käsieni todellisesta kunnosta - pureskellut kynnet sekä todella kärsineet kynsinauhat.

Sain valita millaisia kynsiä toivoisin, enkä lopulta keksinyt juuri mitään muuta, kuin että tulos sisältäisi vähintään jotakin vaaleanpunaista ja ehdottomasti myös timantteja. Elina heittelikin omatoimisesti ilmoille monia ideoita, joista otimme suuntaa. Lopullinen kuviointi muodostui vasta viime hetkillä, mutta osoittautui sitäkin oikeammaksi ratkaisuksi.

Alussa arvuuttelimme olisiko rakennekynsien tekeminen edes mahdollista pureskelluista omistani johtuen. Lopulta kuitenkin kaikki asettuivat juuri suunnitelmien mukaan ja kolmen tunnin päätteeksi omistin kynnet, jollaisista en olisi osannut edes haaveilla. Paljon pikkutarkkaa työtä, todella hyvin tehtynä.

Studio Rose ansaitsee minulta täydet 10 pistettä ! Tila oli väliaikaisuudestaan huolimatta todella hyvällä maulla rakennettu, henkilökunta oli avointa ja heidän kanssaan on todella mukava viettää tuo ensin pitkältä tuntuva aika. Mikäli siis olet Tampereelta tai ohikulkumatkalla, piipahda ihmeessä katsastamassa Studio Rosen monipuoliset kauneudenhoitopalvelut :-)


PB250064 (2) PB250074 (2) PB250095 (2) PB250097 (2) PB250109 (2)

1 kommentti:

  1. Nice photos :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    VastaaPoista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !