CHILL'N

P1270607 (5)

Ihana ja kiireinen viikko on juossut kovaa kyytiä kohden loppusuoraa ! Olen hoitanut eteenpäin velvollisuuksiani, sekä tavannut vanhoja ja uusia tuttaviani. On hassua huomata, miten kahden vuoden jälkeenkin palaamme samaan fiilikseen, johon viimeksi tavatessamme jäimme. Sellaiset ihmissuhteet ovat arvokkaita :-)

Vaikka olen ollut muutoin kiireinen, olen silti yhtenä aamuna istunut ajan kanssa aamiaiselle, -kreikkalaista jogurttia, banaania, jäisiä karpaloita sekä chian-, ja seesaminsiemeniä, nam ! Koen epämiellyttäväksi ahtaa suuhuni kiireessä edes jotakin vatsaani päiväksi täyttämään, kyseisen ruoan juuri sen enempää maistumatta. Kumpa jokaisena aamuna olisi mahdollisuus aloittaa rauhassa virkistävällä aamiaisella - onhan se päivän tärkein ateria.

Pidän lepoviikkoa niin salitreeneistä kuin heppailustakin. On tuntunut jokseenkin oudolta ilman urheilullisia harrastuksiani, vaikka muuta tekemistä onkin ollut riittämiin. Päätin viikonlopuksi raivata kiireet tieltäni ja sovimme hyvän ystäväni kanssa elokuvatreffit ! Ehkä tämä viikonloppu olisi paras pyhittää niille hyville tyypeille, sekä tietysti bloggaamiselle ja sitä kautta rentoutumiselle 

4 kommenttia:

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !