MY WINTER WONDERLAND

P1200389 (2)

Pitäisi keskittyä tähän päivään huolimatta huomisesta, mutta tänä aamuna heitin tavoitteet hiiteen ja haaveilin yhden kahvikupposen verran kesästä. En ole varannut mitään erityisiä suunnittelmia kesään, mutta muistellessani viime kesää, ei sen saapuminen mahdollisimman nopeasti olisi huonokaan idea :-) Joisin aamukahvini sohvan sijaan parvekkeella ja grillailisin herkkuja myöhäiseen iltaan asti ! Ei sillä, talvi kelpaa minulle vallan mainiosti, mitään moitteen sijaa ei löydy :-)

Huolimatta kesähaaveistani pakkanen ja miltei alati taivaalta tupruttava lumi ovat saaneet sisäisen lapseni kiljumaan onnesta, -eihän talvi ole mitään ilman polveen ulottuvaa hankea ja silmäripset jäädyttävää pakkassäätä ja nyt niistä molemmat ovat saapuneet iloksemme. Yksi talven parhaista asioista on kunnollinen hankitreeni hepan kanssa korkeassa lumimeressä. Ken' tietää, ehkä se mahdollisuus koittaa vielä tänä talvena minullekin. Tähän mennessä koulukiemurat kentällä ovat vieneet voiton :-)

Sain taannoin blogiini kommentin liittyen minuun ja Samiin ja päätin avata sitä, mitä meille kuuluu tänään :-) Samin työnhakuprojekti ei ole edistynyt, mutta hän on saanut suunnattua aikansa ja energiansa miltei jokapäiväiseen treenaamiseen ja pitkän pysähdysvaiheen jälkeen lisää tuloksiakin on nähtävissä :-) Meillä menee todella kivasti ja yhdessä vietettyä aikaa onkin huomaamatta vierähtänyt jo tovi jos toinenkin !

Seuraavan kerran palaan aurinkoisen salaattireseptin parissa, joten nähdään pian. Nauttikaa raikkaista pakkaspäivistä siihen asti :-)

2 kommenttia:

 1. Kunnon hanki ja pakkanen todellakin kuuluvat talveen! Tosin on pakko myöntää, että myös itsellä ovat ajatukset eksyneet viime aikoina kesään ja kevääseen. :D Kunpa sitä osaisikin pysähtyä ja nauttia sillä hetkellä olevasta vuodenajasta eikä odottaisi koko ajan jotain tulevaa!

  Kaunis sininen taivas kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Tällaisena taivaanrannan maalarina juurikin löydän jopa turhan usein itseni haaveilemasta jo seuraavasta päivästä. Olenkin parhaillaan opin tiellä pysähtymässä hetkeen :-) Ihanaa talven jatkoa sinulle ja kiitos kommentistasi !

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !