VALENTINE'S DAY

Ystävänpäivä ei sujunut kuten suunnittelin. Heräsin aamulla pahaan oloon ja kuumeiseen päänsärkyyn. Kuulostelin oloani parin tunnin ajan ja mittasin kuumeen. Normaali lämpöni on yleensä hieman yli 36 ja aamusta mittari näytti normi lukemia. Join Finrexin ja aamupäivällä oloni kohentui niin paljon, että olin aloittelemassa suunnitelmiani suursiivouksesta sekä muffinien leipomisesta. Kolmen aikaan olo kuitenkin kääntyi huonompaan.

Makasin iltapäivästä alkuiltaan asti sohvalla ja keskityin pelkästään siihen, että muistin hengittää. Vaikka lämpöä ei olisi paljon, voin aina sen noustessa erittäin kehnosti. Lopulta kuume huiteli 39 asteessa, jonne se ei ole elämäni aikana kivunnut miltei koskaan. Kipeänä en ylipäätään ole ollut kolmeen vuoteen lainkaan...

Join toisen Finrexin ja otin särkylääkkeen, sekä nukuin päikkärit, joiden voimalla porskutin kymmeneen välillä tv:tä katsellen ja kuumettani mittaillen.

Koomista sinänsä, että kuume iski juuri tälle päivälle, sillä maanantai olisi ollut kiireisin päivä pitkään aikaan. Olen joutunut perumaan näin ollen puolet menoistani ja käyn hoitamassa parissa tunnissa ainoastaan sellaiset asiat, joita en voinut perua tai siirtää.

Harmittaa paljon, sillä odottelen kovasti pääseväni treenaamaan, sekä ulos kevättä katselemaan ja näillä näkymin vähintään alkuviikko kuluu treenittömissä merkeissä... Inhoan sitä, etten ole täysissä voimissani ja joudun perumaan sovittuja tapaamisiani. Eipä auta kuin levätä ja odottaa parempaa vointia :-) Toivottavasti te kaikki olette pysyneet terveinä !

P2120771 (2) P2140817 (2)

4 kommenttia:

 1. Voi ei, kaikki tuntuu olevan nyt ihan jossain megaflunssassa! :( Toivottavasti olosi paranee pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Elämä alkaa voittaa hitaasti, mutta varmasti <3

   Poista
 2. Höh! On jännä miten aina tulee kipeäksi pahimpaan mahdolliseen aikaan, mutta paranemisia paljon ja muista levätä <3


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !