KEVÄÄN ENERGIAA

Ihania kevään ensimmäisiä päiviä kaikille ! Vihdoin voi lähteä ulos kevyessä kevättakissa ja aurinkolaseissa.  Kadut ovat jo miltei kokonaan sulaneet lumesta ja ihmiset heräilevät hymyillen koloistaan. Myös oma sisäinen lifestylebloggaajani heräilee talviuniltaan karistaen hiekat silmiltään. Valo avaa inspiraation ja mahdollisuudet valokuvaamiseen - päivä päivältä kamerani onkin entistä kovemmassa käytössä jälleen !

Viitisen päivää sitten kävin noutamassa hiuksiini uuden värin. Luottokampaajani loihti miltei parhaan värin, joita hiuksissani on koskaan ollut :-) Kylmän blondia raitaa ja paljon ! Myös pituutta katosi muutama sentti ja latvat ovat taas paljon terveemmät ja hiuksissani on kaipaamaani ryhtiä. Uusista hiuksistani löydät kuvan täältä.

Viime päivinä inspiraationi harrastuksiin on ollut suunnaton ja olen pysytellyt terveenä. Tiedossa ensi viikon aikana on vielä arkista aherrusta, hyviä treenejä, kuvausreissu Annikan seurassa, tyttöjenilta äidin luona, sekä kahvittelua keskustassa Iidan kanssa ! Vitsit, miten tyytyväinen olenkaan elämääni tällä hetkellä kaikkine haasteineen. Ympärilläni on tällä hetkellä ne kaikista parhaimmat tyypit, joita toivoa saattaa 

P3121206 (2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !