"ALKAA PÄIVÄ UUS"

_DSC8882 (2) 

Ei kahta ilman kolmatta. Ongelmat ja stressinaiheet ilmestyvät suurimmaksi osaksi peräkkäin. En ole kiinnostunut enää pätkääkään olemaan huolissani. "Anna tulla, maailma -minä olen valmis !" Taloudessani asustaa tällä hetkellä kaksi nuhanenämarsua ja lääkäreihin kulutettu summa lääkkeineen alkaa hipoa tuhannen euron luokkaa.

Keskelle stressin ja tunteiden vuoristorataa osui aiemmin mainitsemani hiusmallikuvaus tunnelmallisessa ja raikkaassa FC Javecossa Tampereella, Verkatehtaankadulla. Mikäli kaipaat allergiavapaata kauneudenhoitopalvelua luonnonmukaisilla, hajusteettomilla tuotteilla, sekä liikkeen täydeltä positiivista energiaa, suosittelen käyttämään FC Javecon palveluita.

Itse istahdin aurinkoisena lauantaiaamuna Ida Helmisen kampaamotuoliin, jossa minulle loihdittiin prinsessatyyliin meikin ja kampauksen sisältänyt kokonaisuus ! Iloisen ja puheliaan Idankin kanssa juttua olisi riittänyt vaikka kokonaiseksi päiväksi :-) Upeat kuvat muutoksista mahdollisti Studio Wolmari ! Mallin paikalla istuminen osoittautui helpoksi hommaksi, kun eteen kannettiin lautasellinen herkkuja ja ympärillä hääri ammattitaitoisia toteuttajia. En ole koskaan aiemmin päässyt sekä hiusten että meikin laittoon samanaikaisesti tai erikseen, sillä vuosittaiset kampaajakäyntini koostuvat vain hiusten leikkuusta ja värin ehostuksesta. Ensimmäinen kertani FC Javecossa ei varmasti jää viimeisekseni !

_DSC8895 (2)

Kuvat: Studio Wolmari

Hiukset ja meikki: FC Javeco Ida Helminen

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti ei ole liian hlökohtainen kysymys, mutta onko marsuillasi vakuutusta? se nimittäin kattaa aika paljon lääkärikuluja !! Tsemppiä marsuille ja sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestä, ja ei ole liian henkilökohtainen :-) Marsuilla ei ole vakuutusta, mutta sellainen varmaan tällä tahdilla olisi tarpeen. Nimimerkillä: tänään ilmaantunut lisää ongelmia :-/

      Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !