IN NEED OF INDULGENCE

Takana kaksi viikkoa taistelua elämästä ja kuolemasta, luopumista, ahdistusta, painajaisia, unettomia öitä, kasapäin päiväunia, mutta silti alati päättymätöntä väsymystä. Huolimatta tästä kaikesta on kyseinen ajanjakso pitänyt sisällään myös rakkautta, kyyneleitä, uutta elämää, yhteen kuuluvuuden tunnetta ja joukkovoimaa. Viljami-marsun kuukausia kestänyt taistelu tuli päätökseensä keskiviikkona 13.4.

Perhe täydentyi entisiin lukemiinsa samana päivänä pienellä Into-Elmeri -marsulla. Kämmenellä pideltävä höyhenen kevyt ja pörröinen Into 2kk opettelee elämää nyt hieman vanhemman marsulapsosen kaverina tutkien suurta maailmaa :-) Päätös Viljamin kohtalosta oli vaikea ja stressaava kaikella tapaa. Ensimmäistä kertaa elämässäni olin yksin vastuussa jonkun toisen hengestä ja vieläpä jonkun, josta oli tullut itselleni korvaamaton. Onneksi Viljamia oli saattamassa koko perhe ja lopulta vahvistui ajatus siitä, että päätös oli Viljamia ajatellen ainoa mahdollinen ja näin ollen myös oikea.

Olen potenut stressiä muutamassa viikossa aivan riittävästi ja yhä tänäänkin tunnelmat ovat uupuneet ja haikeat. On tapahtunut liikaa asioita tällaisen ajan sisään, sillä kaiken samanaikaisen kasaantumisen vuoksi en ole edes ehtinyt käydä kaikkea läpi alusta loppuun rauhassa yksin itseni kanssa. Aivan liian pienelle huomiolle ovat jääneet omat tunteet ja ajatukset lähiviikkojen tapahtumista. Nyt mielessäni pyörii vain yksi kysymys "miltä minusta tuntuu?"

Viikon miltei täysi liikkumattomuus aiheuttaa pientä ahdistusta jo valmiiksi stressitilassa velloneeseen mieleen. Vanhat syömishäiriön piirteet nostavat päätään kun yhdeksään päivään takana ovat ainoastaan kahdet heppatreenit. Neljä päivää syömistä miltei täysin ruokavalion ulkopuolelta, pää täynnä treeni-ideoita, kehitettävää, energiaa ja motivaatiota, mutta tilapäisesti olematon kyky levätä ja ymmärtää levon merkitys. Stressin keskiössä on vaikeaa ymmärtää levon tärkeyttä ja henkisen hyvinvoinnin liittymistä kokonaisvaltaiseen terveyteen.

Huominen hemmotteluaamu blogiyhteistyön merkeissä tulee enemmän kuin tarpeeseen ! Odotettavissa on muutoinkin mielenkiintoinen ja suunnitelmien täyteinen viikonloppu :-) Nauttikaa missä ikinä loppuviikkoa vietättekään. Palataan pian asiaan !

  IMG_4391 (2)

4 kommenttia:

 1. Ihana Into-Elmeri! Itselläkin kauhea marsukuume, ehkä vielä joskus <3

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Marsut on kyllä aivan ihania, mutta valitettavasti työläitäkin kovasti välillä :-( <3

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !