HAASTEIDEN TOUKOKUU

Viikonloppu on ollut yhtä pyöritystä. Silmäpussit laahaavat maata ja univelkaa on kerääntynyt riittävästi. Perjantai-iltana täysin yllättäen suunta kohti eläinlääkärin päivystystä ja sunnuntaina Hämeenlinnan Hattulaan hakemaan lisää antibioottia. Alkuviikko tuntuu siunaukselta ja vihdoin arki näyttää asettuneen entisiin uomiinsa. *koputtaa puuta*

Suurin hätä osuu tietysti juuri päivystysaikaan, eikä terveyttä voi ryhtyä rahassa mittaamaan. Halvin ei välttämättä ole paras, eikä kalleimmastakaan ehkä saa juuri tarvittavia ratkaisun avaimia. Pallottelu eri eläinlääkäreiden välillä on tuntunut loputtomalta suolta. Yksi ei pysty sanomaan yhtä, toinen ei toista, mutta jokainen osaa veloittaa silti "eioosta" mittavan korvaussumman ja kun vastausta ei löydy, kokee itse itsensä ja panostuksensa täysin riittämättömäksi. Ainakaan viikonlopun kulkua ei voi syyttää yllätysten ja vaihtelun puutteesta !

Sain viime kuun lopulla idean haastaa itseäni liikuntaan ja terveyteen liittyen. Ensimmäinen ajatus oli sokerittomasta kuukaudesta, mutta ideasta puuttui enää vain haaste, joten lopulta kohteeksi valikoitui kokonaan herkuton toukokuu. Toinen haaste on henkilökohtainen tavoite liikunnan saralla. Olen kiinnostunut entistä enemmän ottamaan normaalin treenini ohelle kehonpainoharjoittelua. Leuanveto on jäänyt viime vuosina täysin ja tästä syystä 31 päivän aikana haastan itseäni päivä päivältä eteenpäin leuanvetoharjoituksissa. En määritä itselleni tiettyä lukumäärää yhdestä ylöspäin, vaan tärkeintä on kehittää itseään jatkuvasti matkalla kohti tavoitetta. Mitoitan haasteen itselleni myös niiden realiteettien mukaan, millaista työmäärää normitreenin ohella kykenen toteuttamaan. Tiedossa on myös tuleville kuukausille lisää henkilökohtaisia liikuntahaasteita - pysykää kuulolla ! :-)

  13094275_1629211580634601_5039947123361254160_n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !