YKSI VAPAAPÄIVÄ, KIITOS !

P5230746 (2) Kiidän jo hyvillä mielin parhaillaan pintaansa pitävän stressijakson loppusuoralla kovaa vauhtia ja maali häämöttää. Unettoman putken katkaisi ihanasti juuri oikealle paikalleen osunut vapaa viikonloppu. Lauantaina heräilin kellon soittoon, mutta en lainkaan liian aikaisin. Puoli unessa kiskoin vaatteet niskaani, söin aamupalan ja lähdin suunnistamaan kohti Verkatehtaankatu 5:sta, eli FC Javecoa.

Ihana Ida varasi minulle ajan kasvohoitoon, jossa huomasin unohtaneeni täysin ajankulun ja kaiken mieltäni viime aikoina askarruttaneen. Lähes kaksi tuntia lämpimän viltin alla, ja kaikki oleellinen huolehdittiin saumattomasti puolestani. Kahdessa tunnissa ehdimme tehdä niin mekaanisen pudistuksen kuin kulmien ja ripsienkin värjäyksen, kera niska- ja hartiahieronnan.

Sain hoidon aikana paljon tietoa erilaisista puhdistuksissa käytetyistä aineista ja yllätyin positiivisesti niiden puhtaudesta ja kotimaisuudesta, jopa ottaen huomioon niiden edullisen hinnan. Tarkoin harkittuja pakkausmateriaaleja, aitoja tuotteita suomalaisista marjoista ilman välikäsiä muissa maissa, sekä lisäämättä ylimääräisiä hajusteita. Hoidon suoritti taitava ja aidon ihmisläheinen, ihana Sofia !

Pyhitin sunnuntain levolle, jääkiekolle, ruoanlaitolle ja siivoamiselle ja näin ollen jäivät viikonlopun treenitkin väliin. Treenien sijaan nukkuminen pitkään teki todella hyvää ja tunnen jälleen olevani enemmän elossa ! Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon :-) Nauttikaa elämästä täysillä ! 

P5170625 (2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !