"MÄ EN LAITA VIESTII, KÄÄNNÄN KOVEMPAA MUSIIKKII"

Töttöröö ! Tuntuu aivan kuin eläisin jonkinlaisessa putkessa näinä päivinä. Minuutit, tunnit, päivät, viikot vierivät ohi huomaamatta ja pian on jo juhannus. Yritin loppuviikosta katkaista ajan huomaamattoman kulun nukkumalla keskiviikkoaamuna pois univelkojani, mutta kellon sijaan heräsin ärtyneeseen viisaudenhampaaseen seitsemän paikkeilla. Tämän johdosta heräsin seuraavana aamuna kahdeksaksi soittelemaan kiireaikaa hammaslääkäriin ja jonotin parisen tuntia Acutassa. Purskutan vuoroin suuvettä, vuoroin vedän kolmesta neljään kuusisataista buranaa päivässä.

Tällä viikolla on tapahtunut niiiiiin paljon ! Sain maanantaina viestin "Unski tulee huomenna !" Ja voitte tuskin uskoa, miten täpinöissäni olin seuraavaan päivään asti :-D Tiistaina säntäsin illalla tallille Unskia vastaan ja ensimmäisen kerran ratsaille nousin jo torstaina :-) Jessus, että Unskissa oli virtaa :-D

Seuraavalle päivälle oli tiedossa ratsastuksenopettajan pitämä tunti vuokrahepallani toisella tallilla. Olen tuskin koskaan ollut jonkun pitämään tuntiin yhtä tyytyväinen :-) Tuntuu siltä, että kyseisen opettajan tunnit ovat enemmän kuin täysosuma meille ja yhteistyöllemme ! Poni oli jälleen käsittämättömän hieno ja toimi pienistä möröistä huolimatta niin hyvin, etten voisi olla kuin tyytyväinen :-)

Lämmitin sentään keskiviikkona pitkästä aikaa saunan päästääkseni irti väsymyksestä ja sekavista ajatuksistani edes hetkeksi. Spotifysta pauhaamaan pelkkää pianon pimputusta ja viulun vinkunaa, saunajuoma kohdalleen ja avot !

Ei jotain hyvää, ellei jotain huonompaakin. Pari viimeisintä päivää olen kriiseillyt melko voimakkaan ahdistuksen kourissa ja näin ollen myös tunne dissosiaatiosta vahvistuu entisestään. Olo tuntuu levottomalta, hermo on todella kireällä, jopa ilman sen erityisempää syytä, ja on vaikeaa saada mistään konkreettisesta kiinni. Jopa nyt väsäämäni teksti vaikuttaa mielestäni enemmän oksennetulta sisällöttömältä luettelolta, kuin ehyeltä kertomukselta viikostani... Mutta realismi huomioonottaen julkaiskaamme myös tällaiset tekstit, sillä tämä jos mikä on arkipäivää ja tavallista elämääni dissosiaation kanssa.

Huomenna käännän nokkani kohti Viitasaarta vuoden ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen, joten on herättävä ajoissa pakkaamaan, sillä sekin on kehnon fiilikseni vuoksi jäänyt lähipäiviltä tekemättä lähes kokonaan. Suunnitelmissa on kuvata paljon, bloggailla ajan kanssa, meloa, viettää rentoa irtiottoa arjesta, ottaa aurinkoa ja vain nauttia hyvästä seurasta muutaman päivän ajan, -ehkä myös nukkua edes yhtenä aamuna rajattoman pitkään ! Palaan siis asiaan Viitasaaren asetuttuani. Hauskaa ja energiarikasta viikonloppua kaikille :-)


  IMG_5175 (2) P6081211 (2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !