TANKKAUSTA JA TREENI-ILOJA

Ensimmäinen päivä pitkään aikaan, kun olen saanut hengähtää syvään, olla aivan yksin omissa oloissani panostamatta erityisesti mihinkään ! Ajatukset asettuvat paikoilleen kaiken vilinän keskeltä ja kroppa palautuu viikkojen tsemppauksesta.

Ketoosia takana kaksi viikkoa ja aika on kulunut sen osalta yllättävän hyvin ja helposti. Toinen tankkauspäivä on käsillä ja myöhään aloitettu tankkaus sai yöunet sekoamaan hetkessä. Onneksi tänään ei ole kiire mihinkään. Viime viikolla tankkauksen ohessa kipaisin myös treenaamassa, mutta näillä näkymin keskityn tänään pelkkään lepoon ja ruokailuun. Tankkauspäivinä täyskäännöksen tekeminen ruokavaliossa tuntuu jokseenkin vaikealta, ja tekisi mieli palata vain arkipäivien antimien ääreen, mutta hiilareita on saatava, ja näin ollen tulee vain yksinkertaisesti keksiä mitä tahansa, mikä maistuu parhaiten. Tarkoitus on jatkaa ketoosia vielä seuraavan kahden viikon ajan, mutta ensisijaisesti olen päättänyt kulkea korkeintaan viikon kerrallaan. Kuitenkin tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että mitään estettä ketoosin jatkamiselle ei ole, sillä jaksaminen ja vointi ovat pysyneet pienestä väsymyksestä huolimatta moitteettomana.

Treenit ovat kulkeneet kuluneen kahden viikon aikana loistavasti ! Jaksamista riittää, ja jopa voimatasot ovat useassa suhteessa noususuunnassa ilman mitään ongelmia. Jo useita kuukausia ajoittain oireillut sivu-/takareisikin on rauhoittunut hieman, ja sitä ärsyttävät liikkeet on nyt päätetty jättää pois kokonaan. Tietysti harmittaa, että yksi jalkapäivieni lemppareista jää nyt uupumaan täysin, mutta on ajateltava realistisesti vain sitä, mikä on tulevaisuuden kannalta järkevää. Yhden lempiliikkeen poisjättäminen on pieni hinta siitä, että kykenen treenaamaan ylipäätään jalkoja jatkossa normaalisti ilman typeryydellä hankittuja turhanpäiväisiä kiputiloja.

Salitreenien ohessa olen ratsastanut kolme kertaa viikossa - nauttinut pitkistä maastolenkeistä ja oivaltanut jälleen paljon uusia asioita kenttätyöskentelyssä. Tuntuu hyvältä nähdä konkreettisesti, miten tekemäni työ tuottaa vihdoin vauhdilla tulosta kaikissa harrastuksissani "taantumavuosien" jälkeen ! Onneksi kihelmöivät jännittävästä kesästä on jäljellä vielä rutkasti, ja paljon mukavia asioita on odotettavissa. Yksi kesän parhaista kohokohdista, Blockfestkin lähestyy hurjaa vauhtia. En malta odottaa pääseväni tapaamaan hyviä ystäviäni parhaan musiikin parissa :-)

Ainoana vapaapäivänäni vähään aikaan päätin kurkistaa, millaista säätä tälle päivälle on luvassa, mutta ainakaan aamupäivä ei näyttänyt kovinkaan lupaavalta. Odottelen kuumeisesti edes pariksi tunniksi auringonottosäitä, sillä muina aurinkoisina päivinä olen kiiruhtanut salille treenaamaan, ja kukapa ei vapaapäiväkseen hyviä säitä toivoisi :-)

Ja hei, mikäli et vielä seuraa minua instagramissa, käy ihmeessä klikkaamassa profiilini seurauslistalle - sen löydät nimellä @Pikkuprincess

Rauhaisaa viikonloppua jokaiselle 
 

13567201_1652127555009670_6626863864518961336_n

4 kommenttia:

  1. Toivotaan sulle hyvää ilmaa vapaapäivänäsi. Täällä ainakaan ei paista aurinko.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !