THE OCEAN

Ihanan kiireinen viikko miltei takana ! Kuten edellisen postauksen kuvista saattoi päätellä, vierailimme muutaman päivän mittaisen miniloman Tallinnassa perheen kesken. Ostin melko suuren läjän vaatteita, sillä esimerkiksi merkki urheiluvaatteiden hinnat ovat Suomessa huomattavasti korkeammat. Nappasin mukaani 40 eurolla Niken pinkit lenkkarit, jotka ovat lempparikenkäni koskaan !

Tällä ja koko kuukauden seuraavilla viikoilla olen päivittäin jossakin. Tiedossa ei ole yhden ainoata vapaapäivää, ja parhaina päivinä menossa saa olla aamuseitsemästä yön puoli yhteentoista saakka. Treenijako on muuttunut paljon edellisestä ja mukana on mm. yhden päivän 45 minuutin aerobinen, jonka jälkeen kipaisenkin miltei suoraa tallille. Ratsastuksia on kolme viikkoon, yksi aerobinen, sekä neljä salia - sisältäen kaksi jalkapäivää.

Tämän viikon aikana testattu uusi jako tuntuu todella hyvältä, eikä mitään valittamista ole ilmennyt. Innostuksen kanssa on hieman ongelmaa, sillä kuten aiemmin tuli ilmi, yhtäkään kokonaista lepopäivää ei olosuhteiden pakosta siunaannu. Intoa riittää niin paljon, että treenien jättäminen suunniteltuun määrään tuntuu vaikealta. Ja vaikka ketoosilla olenkin, energiaa vain tuntuu pursuavan joka tuutista... :-D Jatkossa luultavasti joudun sen jo ennalta suunnitellun ratkaisun eteen, että puristan useampana päivänä kaksi treeniä samalle päivälle, jotta vapaapäiviä tulisi yhdestä kahteen viikolle. Toivotaan, että suunnitelluilla treeneillä ja riittävällä proteiinilla saan pidettyä yllä yläkroppani etumatkaista kuntoa, sillä kalenteriin ei vain voi enää suunnitella lisää treenejä.

Erityisesti psykoterapiapäivät ovat raskaita. Kyseessä on henkinen urheilusuoritus, ja mitä enemmän tutustuu itseensä, sitä raskaammaksi se käy, kunnes lopulta helpottaa. Psykoterapian päätteeksi omaan parhaan tarmon taistella itseni läpi aerobisesta. Istunnoissa itsestäni purkautuu paljon erilaisia energioita, eikä vähiten negatiivisia. 45 minuutin päätteeksi olen vihdoin saanut mieleni puhtaaksi kaikista aiheisiin liittyvistä ajatuksista, ja olen joka viikko valmis jatkamaan elämääni vahvempana kuin ennen.

On myös ensimmäinen ketoosini, jossa kaikki on suunniteltu a:sta ö:hön etukäteen. Ruoka-aineet, syklit, tankkaukset... Välillä poden epäuskon hetkiä ja joitakin houkutuksia, mutta uskon tämän menevän ohi, kuten aina ennenkin :-) Tankkaan olostani riippuen puolentoista tai kahden viikon välein, ja tällä hetkellä hiilareiden saantini on päivää kohden 35-38 grammaa.

Yksi monista ilonaiheista on uusi kesätukkani ! Kävin FC Javecossa yhteistyön merkeissä Ida Helmisen käsittelyssä uudistamassa jo aikansa eläneen hiustyylini ja annoin Idan leikata melko rohkeasti pois pituudesta. Samalla värjäsimme, sävytimme ja laitoimme Olaplex -käsittelyn hiuksiani eheyttämään. Totuttelen nyt lyhyempiin hiuksiin, mutta pakko sanoa, että kokonaisuuteen tuli huimasti eloa värin ja leikkauksen myötä. Olen enemmän kuin tyytyväinen :-) !

P6270026fhgjklhj

13617489_1650398955182530_2048692328_n

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat hiukset tuli, tuo vähän lyhyempi malli sopii hyvin! <3 Ja oot superkaunis!

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos ! Jäi kyllä hinku lyhentää vielä ihan pikkuriikkisen, eli ehkä vielä päräytän :-D Ihanasti sanottu, samoin sinä ! <3

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !