HIGHROLLER WORKSHOP 7.11.2016


Sain viime maanantaina mahdollisuuden osallistua HighRollerin järjestämään workshoppiin. Pääsimme tutustumaan syvemmin rullailun saloihin, kuin koskaan itse olisi omatoimisesti osannut tehdä, ja erityisesti perehtymistä siihen, miksi kehonhuolto on tärkeää niin liikkuvalle kuin ns. vähemmän tavoitteelliselle arkiliikkujallekkin tai toimistotyöläiselle.

Openamme toimi aurinkoinen Jemina, ja tilat meille tarjosi Tampereen keskustan Fressi ! Henkilökohtaisesti olin tyytymätön Fressin asiakaspalveluun, sekä tilojen toimivuuteen.

Aluksi kuulimme nopean ja kattavan katsauksen siitä, mistä rullauksessa on kyse, mistä se on lähtöisin, ja mihin pyrimme kehossamme sillä vaikuttamaan. Käytyämme nippelitiedot läpi, siirryimme pohjetta esimerkkinä käyttäen syventymään erilaisiin rullauksen tekniikoihin, joita oli kaikenkaikkiaan viisi. Tekniikoiden oppiminen kymmenkertaisti rullauksen maailman !

Loppuajan workshopista käytimme eri lihasten läpikäymiseen oppimiemme tekniikoiden avulla, ja keskityimme löytämään erilaisia jumeja kustakin lihaksesta. Rullasimme mm. pakarat, pohkeet, takareidet, etureidet, ojentajat, hauikset sekä rintalihakset. Lopuksi siirryimme vielä matalan rullaversion avulla käymään läpi niska-hartiaseutua, sekä erityisesti kallonpohjia. Itselläni varsinkin lavat olivat rullauksen tarpeessa. Loppu rentoutti mukavasti, ja sain matkaani vinkin, joka on auttanut unen saannissa huomattavasti iltaisin. Niskoja rullaillessa saa ajatukset muualle, sekä lihakset rennoiksi ennen nukkumaanmenoa. 

Jatkoa workshopille on kuuleman mukaan luvassa, ja olenkin ilmiantanut innokkuuteni osallistua niihin jatkossakin. Sen lisäksi odotan innolla pääseväni tutustumaan uusimpaan rullamalliin, sekä siihen tulevaisuudessa ilmestyviin lisäosiin ! Mikäli kaupunkiisi osuu HighRollerin workshop, suosittelen ehdottomasti ilmoittautumaan rohkeasti mukaan oppimaan uutta :-) Mikäli et ole vielä hankkinut rullaa itsellesi, klikkaa itsesi HighRollerin sivuille tästä. Ehdit hyvin hankkia rullan vielä joululahjaksikin ystävälle tai vaikka perheenjäsenelle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !