NOPEAA KUULUMISSUMMAILUA

Ompa aikaa vierähtänyt siitä, kun viimeksi vierailin liiaksi unohdetun, mutta niin rakkaan blogini ääressä. Paljon on ehtinyt tapahtua tällä välin. Syksy ja alkutalvi ovat olleet monella tapaa raskaita, eikä energiaa ole riittänyt mihinkään ylimääräiseen. Olen vaivoin suoriutunut harvakseltaan suoritetuista salitreeneistäni, ja mikäli en niitä ole jaksanut tehdä, kertoo se paljon minusta ja jaksamisestani. 

Monet asiat ovat muuttuneet täysin lähiaikoina, ja elän edelleen sen kaiken myllerryksen keskellä. Aika juoksee hurjaa vauhtia loppuvuotta kohti, ja vielä on paljon tälle vuodelle tarkoitettua tehtävää. Odotan joulua ja rauhan tuntua, kuten jokaisena vuonna aiemminkin. Joulun ruoka ja tunnelma saavat tsemppaamaan parhaillaan kuluvan vuoden viimeisetkin rippeet kunnialla päätökseensä. Lähden vuoteen 2017 takki auki ja pää edellä kohti uusia tuntemattomia seikkailuja. 

Tuntuu hurjalta ajatella, miten nopeasti kuluva vuosi on vierinyt, mutta paljon on tässä ajassa ehtinyt tapahtuakin. Uusien tuulien puhaltaessa on vihdoin onnellinen paikallaan siinä, minne on päässyt. Ihmiset, paikat, tekemiset ja asiat loksahtelevat hakuammunnan päätteeksi oikeisiin uomiinsa, ja parhaat ratkaisut löytyvät suurimmista muutoksista.

Palaan toivottavasti mahdollisimman pian takaisin kera uuden yhteistyökumppanini kanssa suunnitellun postauksen, ja luvassa on tällä kertaa vaateasiaa ! Siihen asti toivon pieniä valon pilkahduksia kaikkien tämän postauksen lukeneiden marraskuisiin iltoihin. Ja hei, kohtahan päästään jo korkkaamaan joulukuutakin. Miltäs kuulostaa? ;-)

2 kommenttia:

 1. Itsestäkin tuntuu, että tämä vuosi olisi mennyt todella nopeasti.. Kivaa tulevaa viikkoa! ♡
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ! Pahoittelen vastauksen viivästymistä - blogger kadotti myös muita kommentteja jostain syystä... :-) <3

   Poista

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !