AURINKOISIA PÄIVIÄ JA NUKUTTUJA ÖITÄ

Naurattaa itseänikin, miten nopeasti olotilani on muuttunut edellistä postaustani verraten :-D Pakko myöntää, etten tippaakaan kaipaa niitä unettomia öitä ja zombina laahustettuja päiviä silmäpusseineen. Ihanaa olla jälleen miltei täydessä iskussa ! Oli syy sitten saamani "keittiöpsykologian", pimeyden selättämisen tai säännöllistyneen gaban käytön, (how ever) on fiilis aivan eri kuin aikoihin. Treenit kulkevat, ja yhtäkkiä energiaa riittää purettavaksi vaikka ja kuinka :-D Saan jopa nukuttua öisin, ja nukahdan todella hyvin iltaisin, ottamatta huomioon kahtena edellisenä yönä ilmennyttä paniikkiheräämistä.

Paniikkiheräämiset perustuvat aina siihen, että yhtäkkiä unohdan, mikä päivä on meneillään, katson kelloa ja pelästyn, että olen jostain myöhässä. Esimerkiksi tänään sunnuntaina, kun päivä oli täysin vapaa, heräsin sydän kurkussa ajatukseen, että on maanantai, enkä muka ole laittanut kelloa soittamaan. Ikuisuudelta tuntuvan ajan päästä kuitenkin herään tokkurasta, ravistan päätäni ja tajuan, että voisin vielä aivan hyvin halutessani jatkaa unia. Unien jatkaminen tuon heräämisen jälkeen ei kuitenkaan ole kovin kestävä ratkaisu, sillä nukun vartin koiranunta, ja herääminen säpsähtäen kostautuu myöhemmin päivällä väsymyksenä. Vapaapäivien myöntäminen itselleen ei siis ole edelleenkään pala kakkua.

Kuten sanottua, gaban käyttö saa minut putoamaan iltaisin nopeasti, ja pitkiin aikoihin nukahtaminen on ollut nyt todella helppoa. Niin helppoa, kuin ajattelen sen "normaalisti" olevan. Olen väsynyt, ja rauhoitun paikoilleni hyvin. Aiemmin ketkutin, rummutin, heiluin ja lauloin sängyssä helposti kahden paikkeille yöllä, sillä rauhoittumisestani ei vain tullut mitään. Rauhoittuminen ei onnistunut etenkään vapaapäivinä, mutta miltei yhtä vaikeaa se oli ollut kuinka raskaan päivän päätteeksi tahansa.

Gaban ansiosta myös nukun yöt läpeensä, ellen herää viime päivien kaltaisiin paniikkioloihin. Pari pipariksi mennyttä aamuyötä ei kuitenkaan riitä lannistamaan saavuttamaani fiilistä ja energisyyttä ! Olen päässyt lisäämään hyvään tahtiin salitreenejä, sekä kertoja, että pituuksia normaaliksi, ja energiaa riittää silti hyvin "ylimääräisiin" aerobisiin, joita minun ei välttämättä edes tarvitsisi tehdä (itseasiassa sain käskyn levätä enemmän), mutta mennään nyt kun puhtia riittää :-D Sitä paitsi, ulkoilu ei koskaan ole huono asia, ja ilman sitä edes on turha kuvitella suoriutuvansakaan muusta arjen tekemisestä. Myös tietysti säännöllinen ja puhdas ruoka vaikuttavat vireystasoon huomattavasti, joten muistakaahan huolehtia pienillä teoilla itsestänne :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !