ENTÄ JOS PELKO HÄVIÄMISESTÄ NOUSEE SUUREMMAKSI KUIN HALU VOITTAA?


Huhheijjaa, miten nopeasti aika on ehtinyt kulua ! Vaikka olenkin vieraillut blogini ääressä säännöllisesti, päivittänyt olen oikeasti miltei kaksi kuukautta sitten :o Tuntuu jo omastakin mielestäni melko pitkältä ajalta, myönnetään... :-D Nyt kuitenkin pukkaisi jälleen muutamaa yhteistyöpostausta, joten ei hätää, päivityksiä on kyllä tulossa edelleen ;-)

Alkukevät on vierinyt käsistäni täysin huomaamatta, ja tekemistä edelleen riittänyt. Pääasiassa olen paininut ratsastuksen parissa - treenannut, humputellut, käynyt luokituksessa ja valmistautunut. Kisavaatteet odottavat valmiina henkarissa, ja ensimmäinen kilpailuajankohta on tähtäimessä. Luokitustilaisuus Tampereella oli erittäin onnistunut, ja lopputulemana sain luokakseni nelosen ! 

Henkinen valmiuteni on kiikun kaakun. Ainakin olen valmis menemään paikalle, vaikka sitten valvoen edellisen yön ja oksentaen aamun. Kisajännityksessäni on vielä paljon tekemistä, mutta nyt kun kisavaatteet on hankittu, ja tulevat valmennukset kisoja koskien sovittu, ei oikeastaan ole enää kovin helppoa perääntyä. Ja vaikka pyörittelisin henkistä valmiutta mielessäni vuosia, ei todellinen jännitys tule koskaan helpottamaan millään muulla, kuin käymällä itse kilpailutilanteissa. 

Herään säpsähtäen usein näkyyn, jossa unohdan radan täysin, tai hevonen reagoi liiaksi jännittyneisyyteeni. Allani on ratsu, jonka kanssa yhteistä taivalta on ehtinyt kulua vasta vähän aikaa, joten uusi tilanne on yhdessä ensimmäinen. Olen kuitenkin luottavainen sen mutkattomaan luonteeseen, ja jo muualla saatuun kisakokemukseen. Se on kaikessa minua osaavampi, ja kuljettaa minut takuulla kunnialla radan läpi, mikäli kaikki tarvittava pysyy muistissani. Heti, kun saan tietää, mitä rataa lähden yrittämään, harjoittelen ahkerasti sekä kotona, että selästä käsin, jotta rata iskostuisi selkärankaani. 

Alkuviikosta on keskityttävä kuitenkin jälleen paljon muuhun, kuin kisatouhuihin. Olen maannut muutaman päivän flunssassa, ja vain eilen käynyt maastossa liikuttamassa vuokraheppani. Kuumetta ei onnekseni ole, mutta niistää olen saanut riittävästi... :-D Huomenna vielä toisen hepan luokse, ja loput päivästä menkööt blogihommien parissa. Kaksi valmisteilla olevaa yhteistyötä siis tulossa vielä tämän ja ensi viikon aikana, ja paljon muuta ! 


Stay tuned 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !