HOPEA-PURO YHTEISTYÖPOSTAUS

Toteutin koruyhteistyön yhdessä Hopea-Puron kanssa helmi-maaliskuun vaihteessa. Ihastuin nuorekkaaseen ja sirojen korujen valikoimaan, ja olisin löytänyt ylleni useita juuri minun näköisiäni koruja !

Kyseinen korujen erikoisliike tarjosi myös itselleni nikkeliallergisena oireettoman korukokemuksen. Usein etenkin korvakorujen kohdalla on ollut välttämätöntä varmistaa, ettei allergista reaktiota pääse syntymään. Hopea-Puron lähettämissä korvakoruissa, sekä käsikorussa kyseistä ongelmaa ei kuitenkaan ollut. Pidin koruja ylläni pitkiäkin aikoja, ja oli mukava päästä osallistumaan mukaan allergiani huomioiden :-) Korujen materiaalitietoihin voit klikata itsesi
tästä.

P3040854 (2)

P3040860 (2)

Ja mikäli luettuasi tämän postauksen kiinnostuksesi heräsi jälleenmyyntiin, on sekin mahdollista ! Jälleenmyynti ei vaadi pääomaa, ja käytössäsi on tukiverkoston lisäksi myyntimateriaalit, sekä tuotekuvat. Käytännössä saat koruja lainaksi, ja pääset kokeilemaan niiden myyntiä. Maksat ainoastaan myydyistä koruista. 

Jälleenmyyjiä on tällä hetkellä 150 ympäri Suomen. He ovat mm. pienyrittäjiä, kosmetologeja, kampaajia, sekä kynsiteknikoita. Tarkempiin tietoihin ja yhteydenottolomakkeeseen pääset painamalla tästä.

P3040855 (2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !