4.4.2017


Moikka ! Mitäpä kuuluu ruudun sille puolen? Kaikki hyvin? :-)

Itselleni kuuluu hyvää ! Muutoksen tuulet puhaltavat ;-) Väsään nimittäin jatkossa blogistani enemmänkin "päiväkirja" -tyyppisen. Postausten nimet tulevat näkyviin jatkossa päivämäärien mukaan. Osaksi myös siksi, että olen kadottanut päivämäärämerkinnän marginaalista johonkin blogin koodiviidakkoon, eikä aika tai kiinnostukseni riitä sitä sieltä tällä hetkellä etsimään. Toinen merkittävä syy muutokseen on vapaampi luokittelu. Usein kompastun postauksia kirjoittaessani siihen, että keksin ensin otsikon, jonka ympärillä sitten pyörin lähes kyllästymiseen asti. Nyt voin kertoa miten sekavia juttuja tahansa :-D Toisaalta, tällaistahan tämä on - kouluratsastustreenejä, kisoja, salitouhuja, ja kaikkea niiden ympärillä.

Vaihdoin tänään salijäsenyyteni halvempaan päiväkorttiin, sillä totesin kuluneiden kuukausien summauksena, etten todella ehdi ja jaksa treenata niin paljon, kuin euroissa maksan jäsenyydestäni. Päiväkortin ajat ovat tämänhetkiseen arkeeni osuvat, joten miksipäs ei ! Viime viikonkin vietin lähes kokonaan mökkielämästä nauttien, joten treenaamassa minua pahemmin ei tavattu. Salitreenien suhteen on tullut höllättyä kisojen lähestyessä huomattavasti. Keskityn kahdesti viikossa valmennuksista hengissä selviämiseen, sekä radan opetteluun. Kuten sanottua, elän ja hengitän pelkkää kouluratsastusta, ja siinä sivussa yritän säilyttää mielenterveyteni :-D On suunnattoman suuri onnen potkaisu saada tehdä juuri sitä, mitä rakastaa kaikkein eniten, vieläpä niin hyvien ihmisten ja hevosten ympäröimänä :-) Tänään vain ihmettelen, miksi koskaan edes suunnittelin lopettavani. 

Pakko vielä loppuun jaaritella päivän extempore sirkusreissusta Kuivaamoon ! Kaverini sai puskaradiosta idean Kuivaamossa järjestettävästä sirkustreenistä. Keskustelimme aiheesta jo useaa päivää aiemmin, mutta lopullisen päätöksen tein kymmenisen minuuttia ennen lähtöä :-D Ja kyllä kannatti ! Mielettömän hyviä tyyppejä, ihanan avoin ilmapiiri, paljon erilaista tekemistä ja ennen kaikkea mahdollisuus haluamansa tempun opetteluun. Itse aion oppia jonglööraamaan ! ...tai sitä ennen opettelen pitämään silmiä auki, kun otan kopin pallosta :-D

Mielenkiintoista viikkoa jokaiselle :-*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !