9.4.2017

Eilinen kului aamusta lähtien Hevoset -messuilla Tampereella ! Lähdin mukaan kaverini Siirin värväämänä, söin tankkauspäivän kunniaksi ihan liikaa jäätelöä, kuvasin paljon ja tapasin heppatuttuja :-) Super kiva päivä, kiitos vaan kaikille, jotka olitte mukana - nähdään ensi vuonnakin samassa paikassa ;-)

Paljon hienoja hevosia, ratsukoita, kisoja, esteklinikka, rotuesittelyjä, liikaa ostettavaa... Onneksi mukaani lähti vain kampa ja kumppareita kisoihin, jalustimet, ämpärillinen heppanameja, metrilakua, riimu Hertalle, sekä satulahuopa Unskille uuteen koulusatulaan, jota en kyllä itse ostanut :-D Kiitos Jenna ja Rosa Unskille vietävästä tuliaisesta, toimitan sen herkkujen kera perille. Uusia ratsastushousuja etsin, mutta en löytänyt.

Alla muutama räpsy hienoista areenalla nähdyistä ratsukoista. Ratsastamassa nähtiin myös valmentajani, joka varmasti vähintään tuplaa valmennusteni hinnan nähdessään ratsastuskuvansa blogissani ;-D Sori vaan etukäteen ! Huolimatta siitä, että kyseinen hevonen ei toiminutkaan toivotun rentona esiintymistilanteessa vieraassa paikassa, katsoin silmät suurina ihaillen hänen osuuttaan. Tällä hurmoksella elää vielä pitkään, ja saa takuulla oman halun kehittyä vain kasvamaan entistä suuremmaksi.

En ollut aiemmin kuvannut halliolosuhteissa, joten päivä oli hyvää harjoitusta siihen. Liikkuvia kohteita, hämärää tekovalaistusta... Kuvat ovat rakeisia, mutta onnistuin silti paremmin, kuin odotin :-) Mukaani nappasin jo muutaman kuukauden heppaputkenani toimineen Canonin L -sarjalaisen. Tarkkaa ja lähempää tarkastelua kuvat eivät kohinan vuoksi kestä, mutta yllätyin silti tuloksista. Äkkiseltään valitut "suunnilleen" -arvot lyötynä kameraan tekivät onnistumisesta vieläkin hienompaa ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !