12.6.2017


Kuusi päivää kisoihin. Tuntuu jo nyt siltä, etten ole lainkaan valmis starttaamaan. Eniten pelkään unohtavani radan täysin typerässä kohdassa. Mihinkään vuosituhannen onnistumiseen en siis usko, mutta tietysti menemme yrittämään parhaamme. Samassa luokassa kanssani on liuta kilpailijoita, joiden tekemistä katson ylöspäin, ja jotka ovat tehneet ratsukkona verrattaen kauemmin töitä yhdessä kuin me. Kaikesta huolimatta aion nauttia täysillä päivästä ja työn tuloksista, minne ikinä ne tällä kertaa sitten riittävätkään !

Treenannut en ole mielestäni riittävästi, mutta toivottavasti oloni on varmempi kun viikko lähenee loppuaan, sillä vielä on kaksi mahdollisuutta ennen kisapäivää käytettävissä. En oikeastaan jännitä sen enempää kuin ennen ensimmäisiä kisoja, olen vain pessimistisempi mahdollisuuksiimme sijoittua tällä harjoittelumäärällä huolimatta siitä, että taso ja luokka ovat alhaiset siihen nähden, mihin kotona yllämme. Sanokaa minun sanoneen, yhdestä asiasta olen varma : omia edellisiä prosenttejani en tule ylittämään !

Nyt kun olen ryvennyt kylliksi epäuskossani, voinkin suunnistaa kohden keskiviikon treeniä ja hinkata radan vielä mielessäni riittävään valmiuteen. Pitäkäämme pystyssä peukkuja ja varpaita, että tamma olisi yhtä rento ja kuulias (tai edes lähes) kuin viime treeneissä - hyvin työstettävissä ihan alusta lähtien. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !