3.9.2017

Näin syksyn alkajaisiksi on hauska julkaista pitkästä aikaa yhteistöihin liittyviä postauksia :-) Solmimme Timemachine.fi kanssa jokin aika sitten sponsorisopimuksen, ja WOLF:n tuotteet ovat omiaan polkaisemaan hommaa käyntiin !

Vuonna 1834 perustettu WOLF pitää sisällään erikoistumisen niin korurasioihin, kellolaatikoihin kuin kellowindereihinkin, ja lukeutuu todellisiin laatumerkkeihin. Yhteisöllisyys on yrityksen kantava voima läpi sen historian, ja se pystyy vuosi vuodelta tarjoamaan vain parempaa antia asiakkailleen !

Itse sain testattavakseni kaksi tuotetta, joista toisen esittelen teille tässä postauksessa, ja on ehdoton henkilökohtainen suosikkini :-) Caroline, matkakorurasia värissä (yllätys, yllätys) "vaaleanpunainen". Vaikka tuote onkin pakattu yksinkertaisen tyylikkääseen mustaan, ei sisältökään jätä kylmäksi ! Tyttömäisyydestä ja laadusta ei ole tuotteessa tingitty. Ensimmäisenä silmät nauliintuvat muotojen ja värien yhteensopivuuteen. Kultainen vetoketju, ja vetimen hapsut ovat selvä todiste siitä, että tuotteiden suunnittelijat surffaavat nykypäivän tyylikkyyden aalloilla. Korujen säilyttämisen, sekä kuljettamisenkin voi hoitaa hempeälle tyylilleen uskollisesti :-) Käytännöstä on välttämättömyys mainita vetoketjun moitteeton toimivuus, joka tietenkin kyseisessä tuotteessa on yksi avaintekijä, ja erottaa kirkkaasti laatutuotteen halvemmista vastaavaan tarkoitukseen tehdyistä rasioista. Materiaalien lisäksi lokeroiden monipuolisuus ovat plussaa. Itse tulevaisuudessa hyödynnän rasiaa kisamatkoillani, jotta hiusverkkoni pysyvät ehjinä, ja korvakorut tallessa :-)

Kokosin rasian sisään mieluisimmat koruni, joista jokainen löysi paikkansa, ja paljon tilaa jäi vielä uusillekin hankinnoille. Kaksi osiota on erotettu toisistaan pienellä peilillä, joka säästää jälleen tilaa muille tuotteille, sillä peiliä ei tarvitse enää erikseen kätkeä laukkuun. Voidakseni hyödyntää koko säilytysmahdollisuutta, minun tulisi omistaa huomattavasti useampia sormuksia, mutta onneksi kaikkia osuuksia ei tarvitse täyttää kerralla :'-D

Mikäli innostuit onkimaan itsellesi vaikkapa juuri kyseisen tuotteen, on sinun mahdollisuus saada kauttani alennusta tuotteiden hinnoista koodilla PARAMK8 ! 8% alennuksen lisäksi kuten tavallista, tuet ostollasi minua urheilijana kohti suurta unelmaani :-) 


IMG_7886 (2)

IMG_7875

IMG_7845

IMG_7869

IMG_7866

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !