#19.3.2018

Lauantaina pyörähdimme heilauttamassa kisakauden käyntiin Lahden Okeroisilla. Ohjelmanamme Tutustumisohjelma A (2018). Poni oli ihanan täpinöissään, ja haastoi kyllä minut käyttämään kaikkia opittuja taitojani, sekä tilannetajua. Sain ponin ratsastettua pätkittäin rennoksi ja taipuisaksi, mutta opittavaa siinäkin kodin ulkopuolella on vielä paljon. 

Vaikka ratsastin jälleen parhaan ratani tähän asti, ja hävisimme vain täpärästi toiseksi tulleelle ratsukolle, ei homma omalta osaltani mennyt aivan toivotusti. Ensimmäistä kertaa koskaan unohdin ratani. En siis onneksi kokonaan, vaan hyppäsin vahingossa laukkaosuuteen turhan aikaisin. Ymmärsin virheeni vasta kun tuomari vihelsi pilliin. Miinus kaksi pistettä, ja matka jatkui. 

Unohduksestani eteenpäin rata viimeiseen kulmaan asti tuntui sekavalta. Häkellyin blackoutistani niin paljon, etten kyennyt keskittymään enää loppuradan ratsastamiseen, vaan aivojeni ainoa päämäärä oli loppujen tehtävien muistaminen. Samalla hukkasin kuin taikaiskusta puolet ratsastustaidoistani, ja näin ollen poni katosi minulta miltei täysin. "Rämmin" paniikissa radan loppuun, kunnes viimeisessä kulmassa joku heitti henkisen kylmävesisaavin niskaani, ja ymmärsin yrittää pelastaa kaiken pelastettavissa olevan. En missään nimessä ole ylpeä osuudesta, josta yritin suoriutua unohdukseni jälkeen, mutta äärimmäisen tärkeänä opinpaikkana se toimi.

Odotan innolla ensi kuun tulevia seikkailuja. Edessä ovat mm. luokitustilaisuus Ypäjällä, sekä kauden toiset kilpailut, jotka järjestetään tutussa ympäristössä Tampereella. Sen lisäksi piipahdamme kaverini kanssa Hevoset -messuilla, josta sieltäkin löytyy yhtä ja toista etukäteen sovittua. Suunnittelen kirjoittelevani kaikista kolmesta tulevasta postaukset erikseen mahdollisesti kuvien kera. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille !

P3170128 (2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiboxini on avoin kaikille näkemyksille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin.

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian !