ABOUT ME
Täällä inspiraatiostaan elämälle kirjoittaa noin parikymppinen räväkkä, ja tempperamenttinen kouluratsastaja Tampereelta - bloggaaja täynnä päämäärätietoisuutta. Olen omimmillani kameran molemmin puolin, ja suhtaudun loppumattomalla intohimolla harrastuksiini, sekä liikunnantäyteiseen elämäntapaani.

Persoonana olen erittäin elämäniloinen, määrätietoinen ja sanavalmis. 
Päiväni täyttyvät tällä hetkellä pääasiassa hevosista, ratsastuksesta sekä valokuvaamisesta. Ratsastuksen parissa olen viettänyt koko elämäni viisivuotiaasta lähtien. Silmäteräni on puoliylläpidossani oleva NF ori, RIP's Debut de la Vie. Debutin kanssa aloittelemme yhteistä kilpauraa, ja tähtäämme niin pitkälle kuin mahdollista ♥ 

Blogini sopii jokaiselle, jolle hempeät sävyt ovat kuin musiikkia korville, tai sydän pamppailee kaikelle kauniille. Ja tietenkin niille tärkeimmille - hevosille ! Täältä löydät tekstejä elämästä sen enempää aiheita rajaamatta - pääosaa kuitenkin näyttelevät hevoset, erityisesti Debut. Toivottavasti postauksistani heijastuvat intohimoni, sekä syvimmätkin näkemykseni elämästä. Toivon, että Sinulle välittyy blogini merkitys itselleni ja toivon, että nautit blogistani yhtä paljon kuin minä.